política
09-12-2023 | 09-12-2023 #265

'Junts' valora les respostes de l'Ajuntament a les preguntes sobre els 52 HPO

265-valoracio-que-fa-jxp-de-les-respostes-rebudes-sobre-can-riera-1702109089
Foto: JxP

Junts per PsiP ha rebut les respostes a les 19 preguntes formulades a l'equip de govern sobre la construcció dels 52 habitatges HPO a Can Riera. Tot i així, no fan una valoració positiva atès que, des del seu punt de vista, hi ha mancança de concrecions en moltes d'aquestes respostes.

×

Com ja vam indicar el mes passat, el Grup Municipal de CM-Junts per PsiP-Compromís Municipal va presentar, el passat 17 d'octubre, 19 preguntes a l'equip de Govern de Palau perquè fossin respostes per escrit, com ara, sobre els informes d'Incasòl, sobre la mobilitat i els serveis, sobre els criteris d'adjudicació i l'estudi de viabilitat, entre d'altres qüestions.

Ara ja han rebut les respostes de l'Ajuntament a les 19 preguntes. Si bé és cert que s'ha respòs a totes les preguntes, no fan una valoració positiva atès que, segons la força política, hi ha una falta de concreció generalitzada en aquestes respostes.

En les respostes troben a faltar, per exemple, el perquè no es va tenir en compte l'informe de l'Incasòl que descartava Can Riera; el perfil de les 172 persones sol·licitants i municipis de procedència; la manca d'informe sobre l'elecció de COHABITAC; la contradicció entre la data d'aprovació del Plec de Clàusules administratives, i la data de l'estudi de viabilitat; entre d'altres qüestions.

A més, segons valoració del grup municipal, «ens sorprèn que la resposta sigui emesa per la Secretaria de l'Ajuntament quan les preguntes anaven adreçades als responsables polítics. La decisió d'ubicar la construcció dels 52 habitatges a Can Riera és una decisió política presa per l'equip de govern».

Pdeu trobar les preguntes a: «Preguntes», i la valoració a les respostes a les preguntes a: «Valoració de les respostes».


JMP 26112023 | Font: JxP