política
13-11-2023 | 09-12-2023 #264

Junts x PsiP mou fitxa, internament i com a força política

264-ultimes-actuacions-de-jxp-1699850330
Foto: JxP

Internament, el partit que lidera Laura Navarro ha renovat l'executiva local, formada majoritàriament per membres no presents en el projecte anterior.

Com a força política, ha portat el cas dels 52 HPO al Parlament, per una banda. I per altra, ha presentat a l'equip de Govern 19 preguntes en relació a aquests mateixos habitatges.

×

El Grup Municipal CM-Junts per Palau-solità i Plegamans-Compromís Municipal, que compta amb una única regidora a l'Ajuntament de Palau en aquesta legislatura, Laura Navarro, ha estat realitzant una sèrie d'actuacions el passat mes d'octubre.

A nivell intern ha renovat tota la seva executiva. A nivell polític, després de fer públic el seu posicionament davant la construcció dels 52 habitatges HPO a Can Riera, va aconseguir portar el cas a la Mesa del Parlament. A banda, ha presentat unes preguntes per escrit per al Govern municipal. En parlem.


Renovació de l'Executiva

El passat 31 d'octubre es va realitzar la votació per a l'elecció de la nova executiva local de Junts per Palau-solità i Plegamans.

El nou equip va rebre el suport dels afiliats del partit amb una participació del 89%.

Aquesta nova executiva está formada per persones que no va participar en l'anterior projecte del partit.

Els nous membres:

  • President: Joan Payola Lahoz
  • Responsable d'organització: Arnau Olivé
  • Responsable d'acció municipal: Laura Navarro
  • Responsable de comunicació: Eloy Jerez
  • Responsable de finances: Josep Solà
  • Responsable de les persones afiliades: Montse Parera
  • Responsable de participació: Eva Panella

Preguntes a la Mesa del Parlament i l'Ajuntament de PsiP

El passat 23 d'octubre, el grup parlamentari de Junts per Catalunya, a través de la seva diputada Cristina Casol Segués, va presentar a la Mesa del Parlament de Catalunya, un seguit de preguntes sobre la construcció dels 52 pisos HPO en el barri de Can Riera de Palau, per tal de què el Govern de la Generalitat les respongui per escrit.

Junts va recordar al Govern que Incasòl ja va descartar aquesta ubicació per ser allunyada del centre i mancada de serveis bàsics, i pregunta quins criteris s'han seguit per arribar a la conclusió que és la ubicació idònia. A més, es pregunta si la ubicació ha estat consensuada amb els veïns, i si s'han realitzat reunions informatives al respecte.

Junts x PsiP reivindica que estan a favor de la construcció dels pisos HPO però no als barris de Can Riera, la Tenda Nova ni Montjuïc. També han volgut deixar palès que són partidaris de la revisió del POUM per tal de solucionar i localitzar les ubicacions ideals pels pisos HPO i controlar el futur creixement de població del municipi. Podeu veure el document presentat, aquí.

D'altra banda, segons confirmació de Laura Navarro, Junts x PsiP va presentar, el passat 17 d'octubre, 19 preguntes a l'equip de Govern de Palau perquè siguin respostes per escrit, com ara, sobre els informes d'Incasòl, sobre la mobilitat i els serveis, sobre els criteris d'adjudicació i l'estudi de viabilitat, entre d'altres qüestions.Podeu veure totes les preguntes, aquí.


JMP 07112023 | Font: JxP