política
11-06-2021 | 25-06-2021

Balanç de dos anys de govern en audiència pública

238-l-ajuntament-prepara-una-audiencia-publica-1623364417
El govern a la presentació del PAM 2019-2023. [Foto arxiu: Aj PsiP].

El govern municipal de PsiP realitzarà una audiència pública el proper 15 de juny en la que informarà de les accions realitzades en els dos primers anys de mandat, amb l'objectiu de donar compte a la ciutadania d'aquelles actuacions del Pla d'Actuació Municipal [PAM] ja realitzades o en estat d'execució, així com també de destacar-ne d'algunes que es considerin adients.

×

Aquesta intervenció del govern s'estructurarà per tinences d'alcaldia i es centrarà en els 6 objectius estratègics aprovats pel PAM, dels quals se n'informarà de l'estat, així com de les actuacions realitzades fins ara.

L'Ajuntament informa que té previst dedicar 6 minuts per a cada intervenció, més 4 per a la presentació d'Alcaldia, fent un total de 40 minuts.

Acte seguit a la intervenció del govern, es passarà a la intervenció de la ciutadania i de les entitats. Es podran fer preguntes i/o aportacions diverses, a les que es dedicarà un total màxim de 40 minuts.

El govern disposarà també d'un marge de 40 minuts per a donar respostes a la ciutadania. A més, hi haurà un espai de conclusions, si s'escau, també de, com a màxim, 40 minuts.

Aquesta audiència pública es ferà al Teatre de la Vila, a les 19 hores. Les portes obriran a les 18:30 hores, i l'aforament estarà limitat a 130 persones. El control d'accés es farà mitjançant un codi QR d'identificació que hi haurà a l'entrada del Teatre.

Paral·lelament, l'audiència es podrà seguir pel canal de YouTube i pel Facebook de l'Ajuntament, on es podran efectuar preguntes telemàticament. També els assistents presencialment podran exposar les seves qüestions al govern de la vila.


JMP 08062021 | Font: Aj PsiP