política
11-03-2022 #246

Xerrada de l'exconseller Jordi Turull al Teatre de la Vila

246-xerrada-de-jordi-turull-1647019475

El passat dia 4 de març va tenir lloc la xerrada-col·loqui de l'exconseller Jordi Turull, organitzada per Junts per PsiP-Junts, al Teatre de la Vila.

×

Unes 80 persones van acompanyar a l'exconseller Turull en aquest acte, on va presentar el seu llibre «Persistim», escrit durant la seva estada a la presó.

Turull va repassar els fets de l'1 d'Octubre del 2017, que van acabar amb la Declaració Unilateral d'Independència aprovada pel Parlament afirmant que: «allò que vam fer aquell primer d'octubre fou tan gran que marcarà diverses generacions. Res tornarà a ser com abans…».

L'exconseller va relatar les seves vivències durant el seu captiveri a la presó, així com les relacionades amb el tot judici del «Procés». Van ser moltes les anècdotes i curiositats que Turull va anar responent a les preguntes formulades pels presentadors de l'acte, els vilatans Joan Payola i Arnau Olivé.

Al final de l'acte, Turull va interactuar amb les peticions dels assistents i es va comprometre a assistir a la concentració que organitza la gent de la Taula per la Democràcia de PsiP, els dimarts al vespre a la plaça de la Vila.


JMP 07032022