política
10-04-2022 #247

Laura Vilagrà, consellera de la Presidència, visita la nostra vila

247-visita-de-la-consellera-de-la-presidencia-1649608864

El passat 25 de març, la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà Pons, va fer una visita a l'Ajuntament. Va ser rebuda per l'alcalde, Oriol Lozano, a la porta del consistori, on va saludar als regidors i les regidores de l'Ajuntament.

×

La visita va ser iniciativa de la consellera Vilagrà per conèixer de primera mà el projecte que està preparant l'Ajuntament sobre l'esport femení.

Després de la rebuda, Lozano i Vilagrà es van dirigir a la Sala de Plens de l'Ajuntament per a la signatura al Llibre d'Honor del municipi.

Posteriorment i, abans de la reunió de treball amb les diferents forces polítiques de la vila, la consellera va rebre de la mà de l'alcalde un obsequi institucional consistent en una peça numerada de ceràmica de la sèrie limitada sobre elements patrimonials de la vila que l'artista palauenca Núria Soley ha creat especialment per a l'Ajuntament.

Una vegada finalitzada la reunió de feina, Lozano i Vilagrà van anunciar que Palau-solità i Plegamans acollirà, durant la primera setmana de juny, un programa d'activitats que convertiran a la vila en la capital de l'esport femení.

Sobre el projecte, Lozano va explicar que «volem convertir Palau-solità i Plegamans en la capital de l'esport femení. És un projecte que desenvoluparem del 30 de maig al 5 de juny i en el que volem comptar amb totes les entitats esportives de la vila. L'objectiu és visualitzar l'esport local femení i explicar les vivències de les esportistes, amb activitats, exposicions, conferències, taules rodones, etc.».

Per la seva banda, la consellera Vilagrà va afegir que «és molt important que un municipi com Palau-solità i Plegamans aposti clarament per l'esport femení. Creiem que s'hauria d'impulsar des de tots els ajuntaments de Catalunya, i des de totes les federacions per incrementar aquesta visualització, que ja s'està produint. Però encara volem prestigiar-lo més. I és en aquesta línia en la que estem treballant i, per això, donem tot el suport al projecte de l'Ajuntament».

El projecte està en marxa. Ara és l'hora de treballar i refermar esforços per a que la projecció del projecte de l'esport femení aconsegueixi esdevenir Palau-solità i Plegamans com a la capital de l'esport femení.


La signatura al Llibre d'Honor

La consellera Vilagrà va signar el Llibre d'Honor dedicant unes línies de suport:

«Des del Govern de la Generalitat de Catalunya tenim com a prioritat donat tot el suport als governs locals, l'administració que està al costat de la ciutadania donant-los un suport més directe. Per això, des de la conselleria de la Presidència i com a consellera interlocutora amb el món local em tindreu a la vostra disposició per fer realitat els vostres projectes. Avui sóc aquí per donar suport al projecte del municipi en esport femení. Aquesta serà la legislatura de l'esport femení, per prestigiar-lo, visualitzar-lo i donar-li el reconeixement que toca.

Catalunya un país esportiu i viu, al costat dels Ajuntaments!».


Els obsequis creats per Núria Soley

La ceramista palauenca Núria Soley ha preparat un conjunt de peces numerades de ceràmica de la sèrie limitada sobre diferents elements patrimonials del nostre municipi per a que l'Ajuntament pugui fer entrega d'obsequis representatius del municipi a les diferents autoritats que visitaran en acte oficial Palau-solità i Plegamans.

Concretament, 6 són les peces de ceràmica creades per l'artista plàstica Soley:

  • El Castell de Plegamans
  • La Masia de Can Cortès
  • L'església de Santa Maria de Palau-solità
  • L'església de Sant Genís de Plegamans
  • La Torre Folch
  • L'Alzina, l'arbre representatiu del nostre poble

JMP 01042022