política
10-12-2021 | 17-12-2021

L'Ajuntament convoca una Audiència Pública sobre el polígon de Llevant i Can Planas

243-l-ajuntament-convoca-una-audiencia-publica-1639152030

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, davant de la recollida de signatures de la «Plataforma Cuidem Gallecs, Salvem Palau», que demanava la realització d'una audiència pública informativa sobre la construcció del polígon industrial de Llevant i Can Planas, ha decidit de convocar aquesta audiència per iniciativa pròpia, i d'aquesta manera es faciliten els tràmits burocràtics derivats de la tramitació de les mateixes.

×

Ara fa tot just una setmana que va entrar en vigor l'obligació de presentar el Passaport o Certificat Covid a l'hora d'accedir a cafeteries, bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran, per tal d'evitar la propagació de la sisena onada de contagis, amb la nova variant Òmicron, que comença a expandir-se arreu. És cert que per a l'oci nocturn aquesta «obligació» va començar a l'octubre.

Segons un comunicat de l'Ajuntament, aquesta Audiència Pública es farà el proper dijous, 16 de desembre, al Teatre de la Vila, a les 19:00 hores, amb entrada lliure i aforament limitat. Paral·lelament, l'Audiència es retransmetrà en directe pels canals habituals de Youtube i Facebook Live.

L'Audiència Pública consisteix en un espai de participació i debat en el que l'alcalde, els regidors i regidores de l'Ajuntament expliquen les actuacions més importants que s'han fet o s'han de fer al municipi, regulades a l'article 17 del Reglament Municipal de Participació Ciutadana.

En aquesta sessió, l'alcalde, Oriol Lozano, i d'altres membres del govern municipal, exposaran l'estat sobre el projecte de construcció del polígon industrial de Llevant i Can Planas.

La ciutadania que segueixi l'Audiència per streaming, podrà realitzar les preguntes a través de les seccions de comentaris de les plataformes en línia. A més, fins al 13 de desembre, es poden formular preguntes a través de la Plataforma Participa —per poder publicar comentaris és necessari estar registrat com a usuari/a en aquesta plataforma—.


JMP 09122021 | Font: Aj PsiP