política
15-11-2019 #220

El PSC Palau-solità i Plegamans presenta «Feina feta. L’obra pendent del Govern 2015-2019»

220-feina-feta-l-obra-pendent-del-govern-2015-2019-1573799608
Mapa i taula interactiva de «Feina feta. L’obra pendent del Govern 2015-2019».
×

El passat 28 d’octubre, el PSC va presentar «Feina feta. L’obra pendent del Govern 2015-2019», una eina interactiva per donar a conèixer les inversions i noves millores a la vila endegades pel Govern anterior. Una eina composta d’un mapa interactiu i una taula dinàmica per exposar les inversions i noves millores a la vila pendents d’executar i endegades pel Govern liderat pel PSC entre els anys 2015-2019, i que veuran la llum al llarg del mandat que va començar el passat mes de juny. Les 27 intervencions, amb un import total d’uns 8 milions d’euros, es troben en diferents fases del procés administratiu, 5 d’elles finalitzades durant els mesos de juliol a setembre, 2 en curs i 8 pendents d’adjudicació.

El mapa i la taula mostren, de manera pràctica i gràfica, els 27 projectes del Govern anterior que s’han finalitzat o veuran la llum els pròxims mesos.

En aquest sentit, Sanabria va exposar que «Estem convençuts que la ciutadania, les entitats i els mitjans de comunicació trobaran informació molt rellevant sobre aquestes actuacions, molt lligades a la millora del dia a dia de la ciutadania. Es tracta, d’un exercici de transparència absoluta».

Per facilitar-ne la consulta a la ciutadania, a les organitzacions de tota mena i als mitjans de comunicació es pot consultar des d’avui al web http:/palausolitaplegamans.socialistes.cat.

Per altra banda, Ignasi Martínez, portaveu adjunt, també va anunciar que «el PSC farà servir als seus canals de comunicació propis, d’ara endavant, un segell que marca i identifica aquests projectes com a obra del Govern anterior».

El portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament, Marc Sanabria, va explicar que «hem cregut oportú crear aquesta eina davant del fet que el govern d’ERC i JxP sembla que oblidi mencionar que les inversions finalitzades aquests últims tres mesos, i moltes que vindran de cara al futur, es tracten de projectes del Govern anterior liderat pel PSC». A més, va afegir que «el procediment administratiu és lent, i un mandat és, doncs, poc temps per executar molts projectes».

Entre els projectes finalitzats, els parcs infantils de la plaça Dr. Robert, Ball de Gitanes i Masia Can Falguera, l’espais d’esbarjo per a gossos i voreres a Can Falguera, el vehicle eficient de la Policia Local i les obres de reurbanització del polígon de Can Cortès Nord.

Els projectes en curs, les dues places més d’agents de Policia i la nova plaça amb pàrquing al Mas Pla. La rehabilitació de la Torre Casa Folch i la reparació, conservació i manteniment d’accessibilitat de voreres a diferents punts; com a projectes ja adjudicats.

Pendent d’adjudicació es troben l’espai d’esbarjo per a gossos a La Pineda, les noves pistes de Petanca i Bitlles Catalanes al carrer de Baix, l’asfalt del Camí Reial [Zona Hostal del Fum], la renovació de plaques del nomenclàtor, la nova estació del trenet de l’Hostal del Fum, la graderia del teatre de la vila, nou conveni i manteniment de la Comanda Templera de Santa Magdalena, i les càmeres de videovigilància exteriors d’equipaments municipals.

En fase de redacció i/o avantprojecte es troben la remodelació del parc de de l’Hostal del Fum, la nova biblioteca municipal, la millora de la Ronda Verda, la remodelació de la rotonda Av. Catalunya i Carrer de la Indústria a més de la baixada de l’Av. Catalunya i el Carrer de Can Cortès, l’ampliació de la vorera i enllumenat del Carrer Sant Galdric, i els arranjaments diversos de la Masia Can Maiol i la Masia Can Boada Vell.