política
15-07-2021 | 15-07-2021 #239

Teia Moner gestionarà l'espai de la masia de Can Falguera

239-espai-masia-can-falguera-1626323962
La Masia Can Falguera.

L'entitat palauenca Teia Moner SCCL serà l'encarregada de gestionar l'espai de la Masia Can Falguera, amb un contracte de 15 anys, que incorporarà exposicions, visites escolars, visites històriques i un centre de documentació.

×

A l'última sessió plenària de juny, es va aprovar per unanimitat l'adjudicació de la concessió demanial d'un espai de la Masia Can Falguera per destinar-lo a activitats culturals, educatives i lúdiques. La durada del contracte serà de 15 anys i l'adjudicatària de la concessió és TEIA MONER SCCL, entitat palauenca especialitzada en l'organització d'espectacles, tallers i activitats educatives en els àmbits del teatre, la màgia i els titelles. L'esmentada entitat és l'única empresa que es va presentar a la licitació convocada per l'Ajuntament a fi d'adjudicar la concessió en qüestió.

Teia Moner gestionarà l'espai abonant una quantitat de 250 euros mensuals, exempts d'IVA. El projecte presentat per la companyia incorpora l'organització de visites escolars i de visites històriques a la Masia, el muntatge d'exposicions permanents, la creació d'un centre de documentació de consulta gratuïta, la programació de jornades sobre educació i teràpia amb titelles; l'organització del Festival d'estiu, entre d'altres coses.


JMP 30062021 | Font: Aj PsiP