política
01-05-2021 #237

El bus reivindicatiu de l'ANC recorre diversos carrers de la vila

237-bus-reivindicatiu-de-l-anc-a-la-vila-1619846949
Un grup d'independentistes davant del bus de l'ANC reivindicant la República Catalana.

El passat 27 d'abril, un bus de l'ANC va recórrer diversos carrers de PsiP per tal de reivindicar la República Catalana, animant als palauencs i palauenques a sortir al balcó, a la finestra o al carrer per animar aquest recorregut i la seva reivindicació.

×
p>Entre quarts de cinc i quarts de set de la tarda, el bus noliejat per l'Assemblea de PsiP va fer el recorregut pels carrers de la vila 3 vegades i la quarta volta es va enfilar cap a Caldes de Montbui.

Des del punt de sortida, el carrer Maria Aurèlia Campmany, davant de l'SkatePark, passant pels carrers Doctor Fleming, Can Cortès, Folch i Torres, Av. Diagonal, Rambla del Molí, Arquitecte Puig Boada, Plaça de l'Alzina, Alzina Vella, Av. Catalunya, Orfebreria, Boters, carrer del Sud, Camí de Can Llonch, Joan Maragall, Av. de l'Ebre i Ter.

La variació de la quarta volta va passar per la rotonda de la MAsia Julià i, posteriorment, s'enfilà cap a Caldes, passant per última vegada per l'Avinguda Catalunya.

El bus va arribar amb puntualitat per a realitzar l'itinerari marcat. L'hi esperava un grup de persones «independentistes». un altre grup, ubicat a l'Avinguda de Catalunya, anavem animant la festa a cada volta al pas del bus.

Un cotxe de voluntaris al davant de l'autobús anava marcant el recorregut. A més, dos vehicles al darrere per a complementar l'acompanyament fins a Caldes, on els responsables de l'ANC els han rebut.

Hem de dir que, durant tot el recorregut del bus, s'han vist i escoltat mostres de suport, encara que també hi han hagut detractors que han propiciat alguns improperis i insults al seu pas.


JMP 28042021