política
20-11-2020 #232

100.100 euros en subvencions per als sectors més afectats per la COVID-19

232-100-100-euros-en-subvencions-per-als-sectors-mes-afectats-1605868729

L’Ajuntament concedirà una subvenció de 1.000 euros per donar suport als sectors: bars, restaurants, turisme, estètica, gimnasos, activitats extraescolars i de lleure, sector cultural, mercats i oci nocturn, afectats, d’una banda, pel tancament total o parcial de l’establiment degut a les mesures de confinament; d’altra banda, als que van continuar la seva activitat entrat en vigor l’estat d’alarma, però havent sofert una davallada dels seus ingressos.

×

Es poden beneficiar de la subvenció aquelles persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat empresarial, comercial i/o de serveis a Palau-solità i Plegamans dels sectors abans esmentats amb una facturació inferior a 1 milió d’euros en l’exercici 2019, sent compatible amb qualsevol altre ajut.

Del 23 de novembre al 16 de desembre es poden presentar les sol·licituds. Els ajuts es concediran per ordre d’entrada a registre de sol·licitud, sempre que la documentació aportada sigui completa i correcta, fins a esgotar l’import màxim de la partida pressupostària. La documentació s’haurà de presentar de forma telemàtica, al Registre electrònic de l’Ajuntament, a l’apartat de tràmits creat per aquesta subvenció.