opinió
17-07-2020 #224

L'AV de Can Cortès demana empara al Síndic de Greuges

224-l-av-can-cortes-demana-empara-al-sindic-de-greuges-1584449563

Segons Esquerra + JxPalau, l'augment de perillositat en haver canviat de sentit únic a doble sentit de circulació el carrer Folch i Torres, és una apreciació subjectiva dels veïns; ells, ens diuen que no tenen elements ni dades que els faci pensar que ara és mes insegur que abans, segons ells, la decisió que van prendre els socialistes és molt encertada i de res serveixen ni les nostres queixes ni el fet que els propis socialistes al passat Ple municipal del 27/02 reconeguessin, en una moció, que alguna cosa no havien fet bé en prendre aquesta decisió sense consens dels veïns, i que caldria repensar aquesta decisió.

Malgrat no haver estat aprovada, agraïm a PSC i a C's el haver-se posicionat al costat dels veïns.

Per tal, no s'entén l'entossudiment en mantenir una doble direcció amb la desaparició del carril bici, que el seu dia va ser pensada per facilitar l'entrada a l'aparcament als visitants dels pavellons d'esport únicament pel carrer Folch i Torres [foto 1], per davant de la seguretat dels veïns qui hi viuen, quan n'hi han d'altres alternatives, com dotar l'aparcament d'una segona entrada i sortida per la Carrerada. Per l'equip de govern, el carrer és de tots excepte dels veïns que hi vivim al costat.

Això i altres actituds similars com el tema dels esquelets abandonats al carrer Arquitecte Torres Clavé, els sorolls de la Festa Major, o les dificultats per poder penjar una simple pancarta on les nostres demandes són considerades un escull i una falta de respecte, si no actes directament denunciables.

La darrera mostra de diàleg i tolerància ha estat la de dir-nos que en cas d'haver de tornar la circulació a un únic sentit, caldria retornar els 239.000 euros de subvenció i que, lògicament, això ho hauríem de pagar els veïns [Foto 2]. També els han fet retornar els diners del carril bici que acaben d'eliminar i que és va pagar amb una altra subvenció?

En vista d'aquesta actitud tan particular de parlar amb tothom excepte amb nosaltres i que sembla més un intent d'imposar-nos el silenci vers el diàleg, el passat 27/2/2020 ens van reunir amb la representant del Síndic de Greuges a qui vam demanar empara exposant-li les nostres legítimes demandes [Foto 3].


AV CAN CORTÈS
12/03/2020

comparteix la notícia...