esports
17-04-2020 #225

L'Ajuntament anima la ciutadania a celebrar la Setmana de la Salut i de l'Activitat Física 2.0

Aquest any, amb motiu del confinament per la pandèmia, es vol commemorar els Dies Mundials de l'Activitat física, 6 d'abril; i de la Salut, 7 d'abril; d'una manera diferent i amb un seguit d'activitats que podeu realitzar des de casa.

Els Departaments de Salut i d'Esports de l'Ajuntament han ofert als veïns i veïnes de la vila diferents activitats per realitzar a casa aquests dies per commemorar la Setmana de la Salut i l'Activitat Física 2.0. Aquesta iniciativa, que es celebrava cada any a la vila per aquestes dates, no s'ha pogut realitzar amb normalitat davant la situació excepcional per la Covid-19. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha elaborat diferents materials per fer salut i exercici físic sense sortir de casa i commemorar, tant el Dia Mundial de l'Activitat Física que es va celebrar el 6 d'abril, com el Dia Mundial de la Salut, que es va commemorar el 7 d'abril.

Dia Mundial de l'Activitat Física

Malgrat aquest canvi de format, els objectius han continuat essent els mateixos: promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Aquest missatge pren encara més importància aquests dies, en què les persones estan tancades a casa i no poden realitzar esport i/o activitat física en les condicions de normalitat amb què ho fan habitualment, sigui a l'aire lliure o en instal·lacions esportives.

Campanyes

Enguany, però, i tenint en compte l'obligat confinament de la població, el Govern de la Generalitat ha preparat la campanya «Gent activa des de casa!», impulsada fa uns dies per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física [SGEAF] amb l'objectiu de donar a persones de totes les edats consells útils per a un confinament actiu i més saludable basat en la pràctica de l'activitat física a casa.

Per tant, es poden complementar els vídeos d'exercici físic durant els dies de confinament que us ofereix el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità Plegamans, amb aquesta campanya de la Generalitat, «Gent activa des de casa!»

Estigueu atents a les xarxes socials de l'Ajuntament on s'anirà donant més consells i proposant noves activitats per aquests dies de confinament!

comparteix la notícia...