esports
16-10-2020 #230

El FC Palau torna a les competicions després de 7 mesos sense partits

230-el-fc-palau-torna-a-les-competicions-1602825075
Els debutants del FC Palau abans del partit. [Foto: FC Palau].

El passat diumenge 11 d’octubre va començar la lliga de futbol amateur després de 7 mesos sense competicions, que ens va deixar un sabor agredolç: la victòria de l’Amateur A d’una banda, i la derrota de l’Amateur B d’altra; tots dos equips dins de la mateixa categoria però en diferents grups.

L’Amateur B del FC Palau va jugar a les 12 hores fora de casa contra el Premià CD B, amb derrota per als nostres per 5-2. Unes hores més tard, concretament a les 16 hores, a casa, l’Amateur A es va enfrontar al Caldes CF B i, ara sí, amb victòria per al nostre equip per 3-2.

Recordem que el FC Palau té dos equips a la mateixa categoria, Quarta Catalana; l’Amateur A en el Grup 11è i l’Amateur B en el 6è.

Els debutants del FC Palau també van començar la temporada el dissabte dia 10, en un partit contra l’etern CE Mercantil, amb una victòria per 4-2 per part dels nostres petits —foto article—.

El retorn a les competicions esportives ha fet recuperar el ritme competitiu dins d’una nova normalitat a porta tancada, sense públic. La temporada, però, «es preveu que serà molt complicada i molt llarga», segons ha informat el president del FC Palau, Francesc Garcia, a aquesta publicació, ja que, actualment, el club ha crescut en equips, comptant amb uns altres prebenjamí, aleví i juvenil, respectivament. Aquesta temporada podria allargar-se fins al 31 de juliol de l’any vinent.


Mesures i controls de la Covid-19

El FC Palau mantè estrictes controls sanitaris, tant als entrenaments com als partits de competició, per tal de complir amb totes les mesures de control, seguretat i prevenció que la normativa actual marca. Fins al tancament d’aquesta edició, no ha hagut cap cas positiu en Covid-19 en les files del FC Palau. I, de moment, no tenen cap jugador ni cap jugadora en quarantena per precaució.

comparteix la notícia...