Cap de setmana del concurs mundial de la kombutxa a Caldes
Les sessions de tast de la primera edició del concurs mundial de kombutxa es van celebrar a Caldes el cap de setmana del 16 de setembre.
Tal com vam anunciar el passat mes de juny, la primera edició del concurs mundial de kombutxa —WKA—, un campionat dirigit a fabricants nacionals i internacionals d'aquesta beguda i organitzat per «Kombucha Events», es va realitzar el cap de setmana del 16 de setembre, al restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui.
La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el 21 d'octubre a la mateixa localitat.
Hem de recordar que la kombutxa és una beguda mil·lenària que s'ha posat molt de moda per les seves propietats probiòtiques beneficioses per a la salut. Els WKA pretenen donar a conèixer a escala mundial aquest producte, reconeixent les millors kombutxes. Consumidors amb experiència van formar part dels jutges, juntament amb sommeliers i professionals.
JMP 18•09•2023 | Font: WKA