economia
17-07-2020 #228

244 propostes de 102 veïns i veïnes de Palau per als Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

228-244-propostes-per-als-pressupostos-participatius-de-l-ajuntament-1594962298

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut un total de 244 propostes procedents de 102 palauencs i palauenques per als pressupostos participatius, on —tal com vam explicar a l'edició anterior— l'ajuntament hi destinarà fins a 240.000 euros.

Recordem que les propostes formen part d'un dels dos àmbits d'actuació:

  • Àmbit social: seran elegibles totes aquelles propostes d'actuació que tinguin a veure amb l'atenció a les persones, el suport a col·lectius vulnerables, les ajudes i prestacions econòmiques a veïns i veïnes.
  • Àmbit de la sostenibilitat: seran elegibles totes aquelles propostes d'actuació que representin millores del municipi en termes de cura del medi ambient, pràctiques sostenibles, estalvi energètic, reducció de residus etc.

Les propostes que superin el filtratge anterior passaran a ser considerades prefinalistes i seran analitzades en el marc del Fòrum Ciutadà de Priorització: una sessió participativa oberta a tots els veïns i veïnes del municipi que servirà per debatre i seleccionar els projectes i iniciatives. Funcionarà mitjançant una dinàmica participativa on s'escolliran un màxim de 10 propostes finalistes per cada un dels àmbits, que seran les que passin a la votació popular. Totes les persones majors de 16 anys i empadronades al municipi tindran dret a vot. La data del Fòrum serà informada mitjançant els canals habituals de l'Ajuntament.

En el període màxim d'una setmana des del moment en què finalitzi el període popular de votació es procedirà al recompte final de resultats i a la proclamació de les propostes guanyadores.

comparteix la notícia...