política
19-01-2020 #222

Tsunami Democràtic, el clàssic i alguna gent de Palau...

×

Un grup de palauencs i palauenques van participar a la crida de Tsunami Democràtic el dia del clàssic Barça - Madrid al voltant del Camp Nou.

El passat 18 de desembre, a la crida que va fer Tsunami Democràtic per a manifestar-se pacíficament als carrers que envolten l'estadi del FC Barcelona hores abans del partit entre el Barça i el R Madrid, es va afegir un grup de veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans.

Equipats amb aparell de ràdio, aigua i entrepans, es van personar a la parada d'autobús de Can Cortès, a quarts de tres de la tarda, per posar-se en marxa cap a l'estadi. El punt de trobada allà va ser la Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, punt 4 de la manifestació, compartit amb altres grups del Vallès Occidental, de L'Hospitalet, del Baix Llobregat, del Penedès, del Garraf, de Terres de l'Ebre i del País Valencià.

La concentració, com sempre, va ser de caràcter pacífic, malgrat els incidents protagonitzats per alguns dels assistents. En un missatge a Telegram, els organitzadors van recordar que les actuacions de Tsunami «s'emmarquen sempre en la més estricta no violència i estan pensades per garantir la seguretat de tothom».