política
05-01-2024 | 21-01-2024 #266

Quasi 100.000 euros de subvenció per a l’equipament de la Biblioteca i de l’Arxiu

266-subvencio-de-la-generalitat-per-a-la-biblioteca-i-l-arxiu-1704447323
Foto: Aj PsiP

La Generalitat de Catalunya ha atorgat 97.545,53 de subvenció que s’han destinat al mobiliari per dotar de la millor funcionalitat aquest nou equipament municipal.

×

Segons ha fet públic l’Ajuntament, la Biblioteca i l’Arxiu del municipi es dotaran del mobiliari necessari gràcies a una subvenció atorgada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Oficina de Suport a Iniciatives Culturals —OSIC—.

Concretament, la subvenció ha proporcionat un finançament de 97.545,53 € per al mobiliari de la biblioteca. Aquest suport financer permetrà dotar de la funcionalitat i de l’accessibilitat dels recursos bibliotecaris. Aquest ajut s’emmarca en el programa de subvencions biennals per a la dotació de mobiliari i maquinari a biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

El nou mobiliari comptarà amb armaris compactes, prestatgeries, mobiliari comercial i complements, mobiliari a mida, equips audiovisuals, equipament d’identificació per radiofreqüència —RFID— i cortines.

Segons fonts municipals, l’últim pas pendent és la instal·lació de la senyalística, en línia amb un projecte específic de la imatge pròpia de la biblioteca. Cal dir que el projecte general de mobiliari ha estat elaborat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, específicament la Gerència de Biblioteques i la Unitat d’Arquitectura Bibliotecària. Aquesta cooperació assegura que la dotació no només sigui estèticament agradable sinó també funcional i alineada amb les millors pràctiques bibliotecàries actuals.


JMP 30122023 | Font: Aj PsiP