política
25-03-2023 #258

L'Ajuntament obté, novament, el segell Infoparticipa amb un 100%

258-segell-infoparticipa-2022-1679769535
Foto: Aj PsiP.

El 100% en qualitat i transparència de la comunicació pública per tercer any consecutiu en aquesta desena edició i que, a més s'ha atorgat a l'Ajuntament de PsiP el Premi Extraordinari en la redacció de les notícies.

×

En un acte oficial celebrat a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB el passat 22 de març, l'alcalde, Oriol Lozano, va recollir el Segell que acredita la màxima puntuació al portal web del consistori. Lozano va ser acompanyat per la regidora de Comunicació, Noves Tecnologies i Govern Obert, Eva Soler; i per la tècnica de Participació, Miriam Medran.

Dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania de la Universitat Autònoma de Barcelona per poder atorgar el Segell Infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obtingut, per tercera vegada consecutiva, un 100% dels punts.

En aquesta desena edició, s'han atorgat 148 segells de qualitat a diversos ens, com ajuntaments, consells comarcals i diputacions, dels quals 45 amb el 100%, i només 7 d'aquests han obtingut una menció especial a la qualitat de les notícies i notes de premsa, entre ells el portal web de l'Ajuntament de PsiP.

Durant set anys consecutius l'Ajuntament ha obtingut el Segell Infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública. Ara ja porta tres anys amb un 100%.

Els 52 indicadors Infoparticipa avaluen:

  • Els i les representants polítics
  • Gestió dels recursos col·lectius
  • Informació proporcionada sobre el municipi
  • Gestió dels recursos econòmics
  • Eines ofertades per a la participació ciutadana

JMP 25032023 | Font: Aj PsiP