política
30-09-2022 #252

Marc Sanabria revalida com a candidat del PSC a l'alcaldia de PsiP

252-sanabria-candidat-del-psc-a-l-alcaldia-1664563017

L'actual cap de l'oposició a la vila es escollit candidat socialista amb l'objectiu de recuperar una vila que ambicioni progrés i que generi oportunitats.

×

L'agrupació local del PSC Palau-solità i Plegamans ha tornat a depositar la confiança en Marc Sanabria, per unanimitat, com a candidat socialista a l'Alcaldia de Palau-solità i Plegamans durant l'assemblea celebrada el 27 de setembre.

Sanabria va començar la seva intervenció després de la votació amb unes paraules d'agraïment a tota l'agrupació per l'aval rebut i per l'esforç realitzat aquests darrers anys per visibilitat l'alternativa de bon govern que representa el PSC, «em presento davant aquesta assemblea com a candidat a representar al PSC per responsabilitat, amb l'objectiu d'assentar el nou camí que el PSC va començar el 2019 i que ens va portar a obtenir els millors resultats electorals des del 2003, malgrat no revalidar l'alcaldia». Som plenament conscients dels «desafiaments socials, econòmics i mediambientals que haurà d'afrontar la nostra vila en les pròximes dècades», va afegir el candidat socialista.

Entre altres temes, Sanabria va destacar la importància de dotar de més seguretat als barris, eradicant pràctiques incíviques i evitar les ocupacions il·legals d'habitatges; treballar per tenir el municipi net de brutícia i pintades i amb voreres accessibles; una recollida d'escombraries adaptada a les realitats dels barris i fàcil per a les famílies; un nou espai per a la gent gran on trobar-se; generar oportunitats laborals, facilitats d'accés a l'habitatge i una oferta d'oci atractiva per a la gent jove; protegir les famílies, especialment les més vulnerables; disposar d'un equipament esportiu amb piscina que sigui competitiva i sostenible; potenciar la mobilitat sostenible a Palau però també la facilitat d'aparcament al centre; i disposar de parcs infantils diversos, per a totes les edats, i que siguin un espai de referència pels nens i nenes.

Sanabria va finalitzar l'acte demanant el recolzament dels militants i simpatitzants per tal de continuar treballant per «un Palau que ambicioni progrés i que generi oportunitats; un municipi amb uns carrers segurs, nets i amables i que, sens dubte, ofereixi un projecte de futur als seus joves i qualitat de vida als seus grans. Tornar, en definitiva, a fer avançar Palau».


El candidat del PSC

Nascut l'any 1989, és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és portaveu del Grup Municipal del PSC i cap de l'oposició a l'Ajuntament. Compagina les seves responsabilitats al consistori amb la seva feina profesional al sector públic. És Primer Secretari del PSC de Palau-solità i Plegamans des del març de 2012. Ha sigut durant el període 2017-2019 Conseller Comarcal del Vallès Occidental.


JMP 28092022