política
03-12-2022 #254

Presentació de Marc Sanabria com a candidat DEL PSC a l'alcaldia de Palau

254-sanabria-candidat-a-l-alcaldia-pel-psc-1670057645

La trobada, realitzada al Teatre de la Vila, va comptar amb la presència de la Presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet.

×

El passat dissabte 26 de novembre, en un multitudinari acte obert al Teatre de la Vila, el PSC de Palau-solità i Plegamans va presentar en Marc Sanabria Robledo com a candidat socialista per a les Eleccions Municipals de l'any vinent. A la trobada va participar també la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, tercera autoritat de l'estat i Viceprimera secretària del PSC.

De la introducció es va encarregar Giovanna Sánchez, també regidora pel PSC a l'Ajuntament i companya de partit. Durant el seu discurs, meitat en català i meitat en castellà, Marc Sanabria va agrair l'enorme suport rebut per part de les prop de dues-centes persones que es van apropar al teatre, en una nit «plena d'il·lusió pel futur de Palau».

Sanabria va anunciar que «vull ser el proper alcalde de Palau perquè volem que la vila recuperi l'estabilitat, l'autoestima i visió de futur, i això només és possible amb un projecte que lideri el PSC».

El candidat socialista va destacar que «tenim per endavant el repte de recuperar Palau-solità i Plegamans per a tota la seva gent, posant la vila i els seus veïns i veïnes en primer lloc; per sobre de qualsevol bandera».

Entre altres temes, va destacar la neteja, la millora de l'espai públic a tots els barris i la seguretat, erradicant pràctiques com les ocupacions d'habitatges i l'incivisme permanent; el nou casal de la gent gran i el nou complex esportiu amb piscina; la modificació de la recollida de residus perquè sigui fàcil per a les famílies; la millora de la seguretat viària i de l'accessibilitat de les voreres; o les oportunitats laborals i l'atracció d'inversions empresarials.

Sanabria va finalitzar la seva intervenció fent una crida per recuperar «un Palau que ambicioni progrés i que generi oportunitats; un municipi amb uns carrers segurs, nets i amables i que, sens dubte, ofereixi un projecte de futur als seus joves i qualitat de vida als seus grans».

Per la seva banda, la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, va iniciar la seva intervenció dient que «avui dia és difícil dedicar-se a la política. La política és necessària encara que les sessions al Congrés no són massa atractives».

Batet va mostrar-se «molt contenta de presentar a qui, sens dubte, serà el proper alcalde de Palau-solità i Plegamans». En aquest sentit, va destacar que «tenim un projecte potent, compromès amb la ciutadania i el millor candidat pels reptes de futur que ha d'encarar Palau».

La presidenta del Congrés va destacar a més l'orgull pel municipalisme del PSC. «El socialistes som gent treballadora, dialogant, honesta. En política la gent parla molt, però escolta poc; crida molt, però dialoga poc; insulta molt i proposa poc. En Marc és un exemple del contrari: serà un gran alcalde», va sentenciar.

Cal dir que a la presentació de Sanabria van assistir alcaldes, alcaldesses del PSC al Vallès Occidental i candidats i candidates a les eleccions municipals de 2023; diputats al Parlament i al Congrés dels Diputats; representants de les diferents agrupacions socialistes del territori; així com representants d'entitats i associacions i veïns i veïnes de la vila.


JMP 29112022