política
30-05-2022 #249

El PSC reclama una vila 'que ambicioni progrés i que generi oportunitats'

249-psc-tornem-a-fer-avancar-palau-1653895588
Sanabria durant la conferència «Tornem a fer avançar»

Marc Sanabria, portaveu del PSC a la vila, dibuixa la visió de futur per a la vila en aquesta nova etapa post COVID durant la conferència «Tornem a fer avançar».

×

El passat 20 de maig, a l'Auditori de Can Cortès, Marc Sanabria, portaveu del grup municipal PSC, va protagonitzar la conferència política «Tornem a fer avançar Palau», en la qual va repassar els tres últims anys de govern al municipi, i on va dibuixar la seva visió de futur per a la vila en aquesta nova etapa post COVID.

A l'acte, a més d'un nodrit grup de veïns i veïnes, van assistir altres companyes i companys de la comarca del PSC com Francisco Aranda—Primer Secretari de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC i Diputat al Congrés—, Andreu Iruela —Portaveu del PSC a Montcada i Reixac—, Montserrat Rueda —Portaveu a Sentmenat—, Javier Silva —Alcalde de Polinyà— i Lluís Tirado —Portaveu a Ripollet—.

Sanabria va compartir amb tots i totes les assistents, un anàlisi que, «aprofitava les lliçons apreses d'aquest tres anys de paràlisi al municipi» per comprendre millor els «desafiaments socials, econòmics i mediambientals que haurà d'afrontar la nostra vila en les pròximes dècades».

En aquest context, fent un repàs dels diferents temes que preocupaven al grup municipal, va destacar que el grup estava preparat per liderar el canvi necessari, ja que tenen «les ganes, els equips i la força per treballar incansablement».

Entre altres temes, els socialistes van destacar la importància de dotar de més seguretat als barris, eradicant pràctiques incíviques i evitar les ocupacions il·legals d'habitatges; treballar per tenir el municipi net de brutícia i pintades i amb voreres accessibles; una recollida d'escombraries adaptada a les realitats dels barris i fàcil per a les famílies; un nou espai per a la gent gran on trobar-se; generar oportunitats laborals, facilitats d'accés a l'habitatge i una oferta d'oci atractiva per a la gent jove; protegir les famílies, especialment les més vulnerables; disposar d'un equipament esportiu amb piscina que sigui competitiva i sostenible; potenciar la mobilitat sostenible a Palau però també la facilitat d'aparcament al centre; i disposar de parcs infantils diversos, per a totes les edats, i que siguin un espai de referència pels nens i nenes.

Sanabria va finalitzar l'acte demanant la confiança del públic assistent per tal de continuar treballant per «un Palau que ambicioni progrés i que generi oportunitats; un municipi amb uns carrers segurs, nets i amables i que, sens dubte, ofereixi un projecte de futur als seus joves i qualitat de vida als seus grans. Tornar, en definitiva, a fer avançar Palau».


JMP 23052022