política
13-11-2022 #253

Andrés Martínez serà el nou cap de llista de Ciudadanos a PsiP

253-presentacio-del-nou-alcaldable-de-cs-1668354745

L'acte es va desenvolupar a la carpa que l'agrupació local del partit va muntar al mercat setmanal. Carlos Carrizosa, Juan Martínez i altres membres del partit van ser presents i van avalar la candidatura d'Andrés Martínez.

×

El passat 12 de novembre, el segon en la llista anterior de l'agrupació local de Ciutadans-Ciudadanos a Palau-solità i Plegamans i regidor de l'Ajuntament en l'oposició, Andrés Martínez Palacio, va sorprendre als mitjans de comunicació i als palauencs i palauenques que es van apropar a la carpa que el partir havia muntat al mercat setmanal dels dissabtes a la vila.

A la presentació hi van assistir alguns membres de l'agrupació local, com Juan Martínez i Juan Luís Trilla, entre d'altres. També va comptar amb la presència i l'aval del líder de Ciudadanos a Catalunya i diputat al Parlament, Carlos Carrizosa.

Carrizosa va aprofitar la visita per donar suport a Andrés Martínez per fer un recorregut per les parades del mercat setmanal, i es va apropar a la ciutadania a peu de carrer pels voltants del mercat.

El diputat i líder de Ciudadanos-Ciutadans a Catalunya va presentar el nou candidat a l'alcaldia com una persona carregada de gran responsabilitat a l'acceptar encapçalar la llista del partit per a les properes Eleccions Municipals. En aquest sentit, Carrizosa va compartir que «la decisión del Comité Autonómico del partido ha sido unánime y la hemos tomado, en parte, por el apoyo también unánime que Andrés tiene en la agrupación local y, especialmente, el apoyo de Juan Martínez, el cual, desde 2015, trabajan mano a mano para ayudar a la ciudadanía».

Carrizosa va explicar la feina i el treball del partit, a favor de l'economia del municipi, del treball, dels comerciants i del dia a dia: «con la Covid lo pasaron muy mal y nosotros conseguimos congelar las tasas, y que hubieran ayudas, también para los hosteleros y los feriantes».

El líder de Cs va recordar també que la passarel·la que ara es construirà a Can Parera va ser impulsada pel partir des de l'any 2017. A més, va parlar de les fites treballades per l'agrupació local: coses de la vida cotidiana, llocs lúdics com les taules d'escacs, etc.

Carrizosa va lloar el projecte en que treballen a favor de tenir «más sensibilidad con la gente mayor, con la creación de una ventanilla única para el acceso a la Administración».

El diputat va afegir que treballen per aconseguir un casal ben condicionat per a la gent grant al centre de la vila. Com a líder de Cs, va compartir amb els assistents que «me gusta esa forma de vivir nuestra catalanidad, españolidad y europeísmo». També va apuntar que a Palau, «el independentismo no es una mayoría holgada: nosotros representamos a mucha genta que cree que los ayuntamientos tienen que ser y tienen que trabajar para todos los ciudadanos». En aquest sentit, Carrizosa va parlar dels dos blocs de pes a l'Ajuntament «muy igualados que en las próximas Elecciones Municipales tenemos que hacer buena campaña para que haya un cambio». «Aspiramos a que los ciudadanos de Palau-solità i Plegamans nos den esa confianza para realizar los cambios», va reblar el líder català.

Per la seva banda, Andrés Martínez va parlar sobre l'avançament de 5 dels punts principals que tindrà el programa electoral per a la següent legislatura:

  • Aconseguir un Ajuntament neutre per a tota la ciutadania
  • Treballar en el sistema de recollida d'escombraries, el qual és «bastante rígido y que no funciona correctamente, ya que las calles están más sucias. Por consiguiente, intentaremos revertir este sistema de recogida de basuras».
  • El projecte del treball per la la gent gran «no basta con una comida al año: necesitan un casal amplio y bien acondicionado».
  • El model energètic sostenible compta actualment amb una petita bonificació de l'IBI sobre les plaques fotovoltaiques de tres anys, que «queremos que se aplíe hasta 7 años».
  • La finestreta única per a la gent gran «es indispensable».

Juan Martínez, líder i primer regidor de Cs en l'actual legislatura va parlar sobre el seu pas al costat «para que la gente más joven y con ideas más frescas lideren y mejoren el servicio que el partido está ofreciendo a la ciudadanía».

Ja al torn de preguntes dels mitjans de comunicació, sense confirmar-ho directament, tant Martínez com Carrizosa no es van oposar a un possible pacte amb el Partit Socialista en cas de necessitat.


JMP 13112022