política
17-06-2023

Ple per a la constitució de l'Ajuntament i de la nova alcaldia

261-ple-de-constitucio-de-l-ajuntament-1686974003

Dissabte 17 de juny: sessió plenària extraordinària de de constitució de la nova corporació i l'elecció de l'alcalde per al mandat 2023-2027.

×

Avui, 17 de juny, quedarà constituït el nou Consistori respecte a les forces polítiques i càrrecs electes què prendran possessió, en funció del resultat de les passades eleccions del 28 de maig, que va donar la victòria a Esquerra Republicana.

El Consistori quedarà constituït per:

  • 12 regidors d'ERC: Oriol Lozano, Eva Soler, Patricia Freire, Ignasi Fargas, Naomi Mora, Montserrat Flores, Jordi Aranda, Isvett de la Osa, Joan Enric Mogas, Gemma Montiel, Sergi Plaza i Helena Pou.
  • 3 regidors del PSC: Marc Sanabria, Giovanna Sánchez i Ignasi Martínez.
  • 1 regidora de Junts: Laura Navarro.
  • 1 regidor de Cs: Andrés Martínez.

Recordem que, per a la constitució de la nova corporació política, es formarà la Mesa d'Edat, composta pels dos càrrecs electes de més i de menys edat els quals s'encarregaran de comprovar les credencials de la resta de regidors i regidores, que seran Joan Enric Mogas i Naomi Mora; i l'elecció de l'alcaldia, una vegada constituïda la Corporació Municipal.

Hem de dir que el proper 29 de juny es farà el Ple del Cartipàs amb el nomenament de les tinències d'alcaldia i membres de la Junta de Govern Local amb les corresponents regidories.


JMP 17062023 | Font: Aj PsiP