política
10-12-2022 #254

Plaques amb identitat: 'municipi lliure de violències masclistes'

254-plaques-contra-la-violencia-masclista-1670652462
Foto: Aj PsiP.

Amb el compromís municipal de continuar amb aquesta lluita, l'objectiu d'aquests senyals és conscienciar a la ciutadania de la necessitat d'acabar amb la violència masclista.

×

De color morat i instal·lades a les entrades del municipi, aquestes plaques instal·lades per l'Ajuntament incorporen la llegenda «Palau-solità i Plegamans, municipi lliure de violències masclistes».

Segons informa l'Ajuntament, l'objectiu d'aquest gest és conscienciar a la ciutadania de la necessitat d'acabar amb la violència masclista, una xacra que està costant la vida a moltes dones. A més, es una declaració expressa que la vila està compromesa amb la lluita contra la violència que s'exerceix cap a la dona.

Aquesta instal·lació de plaques s'uneix a la resta d'activitats que es realitzen durant l'any en aquest sentit i mostra el compromís de la societat palauenca de lluitar constantment perquè acabar amb la violència de gènere.

En aquest sentit, la regidora d'Igualtat, Patricia Freire, ha explicat que «és evident que aquest és un problema molt seriós que tenim com a societat. Des de les institucions hem de fer tot el possible per aportar els recursos necessaris de cara a frenar aquests comportaments violents. Aquesta acció és una contribució més per fer pedagogia i visibilitzar un problema greu que s'ha d'eradicar».

Cal recordar que en la sessió plenària de juny de 2021, es va aprovar per unanimitat el II Pla d'Igualtat de gènere per a la ciutadania de la vila 2021-2024.


JMP 02122022 | Font: Aj PsiP