política
13-11-2022 #253

El PSC denuncia la manca de pediatra al CAP Palau

253-pediatria-al-cap-palau-1668354186
Foto: PSC.

Els socialistes van rebre en els darrers dies una multitud de queixes ciutadanes sobre l'estat precari de la pediatria a l'ambulatori de la vila.

×

El PSC de PsiP va mostrar la seva preocupació per la falta de servei estable de Pediatria al CAP de la vila en una roda de premsa celebrada el passat 2 de novembre. Segons el PSC, en els darrers dies, una multitud de famílies es van posar en contacte amb el grup municipal socialista per traslladar les seves queixes en relació amb la falta de personal d'atenció pediàtrica.

El portaveu del PSC i candidat a l'alcaldia, Marc Sanabria, va denunciar la progressiva pèrdua de qualitat i de funcions pel deteriorament de l'atenció primària al CAP de la vila, on ja ha vist retallada la seva atenció presencial amb el tancament dels dissabtes i que ara s'agreuja en el cas de la pediatria.

Sanabria va remarcar que «que des del PSC no permetrem una nova retallada al CAP de Palau com ja ens té acostumats el govern d'ERC. Volem serveis de salut de qualitat i de proximitat com sempre hem tingut». En aquest mateix sentit va anunciar accions per revertir la situació de la pediatria a Palau i va lamentar «la falta de lideratge del govern municipal d'ERC i Junts per defensar els interessos de la ciutadania».

Per la seva banda, el diputat al Parlament de Catalunya, Pol Gibert, va exemplificar que «Palau és una mostra més del nou model de salut de la Generalitat, buidant de serveis els CAPs per obligar a la ciutadania a moure's a altres poblacions per rebre l'atenció que sempre rebien a seu municipi». Gibert, a més, va lamentar que aquests canvis es realitzen «de forma amagada i encoberta». «El nostre model és un model de proximitat, confiança i qualitat del servei públics de salut; un sistema que de ben segur comparteix la majoria de la ciutadania de Catalunya», va reblar el diputat.


JMP 04112022 | Font: PSC