política
30-05-2022 #249

La Presidenta del Parlament, Laura Borràs, visita la nostra vila

249-laura-borras-visita-psip-1653895473
Entrega de l'obsequi commemoratiu.

Amb motiu dels actes del 30è aniversari de la Fundació Folch i Torres, Borràs va visitar l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

×

La MH Sra. Laura Borràs, Presidenta del Parlament de Catalunya, va visitar diumenge l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, coincidint amb els actes programats per la Fundació Folch i Torres pel 30è aniversari de la Fundació.

L'alcalde, Oriol Lozano, va rebre la presidenta a la porta de l'Ajuntament, acompanyat de membres del govern municipal i del consistori. Després de les salutacions, van posar rumb a la Sala de Plens per a la signatura del Llibre d'Honor.

Després de la signatura, la presidenta Borràs va rebre, de mà de l'alcalde Lozano, un obsequi institucional consistent en una peça numerada de ceràmica sobre elements patrimonials de la vila de l'artista local Núria Soley, que representa el Castell de Plegamans. Per la seva banda, Borràs va obsequiar l'Ajuntament amb un llibre sobre el Parlament.

Posteriorment, van fer una visita a la Torre Folch i van assistir als actes del trentè aniversari de la Fundació Folch i Torres, on Laura Borràs va encoratjat a la Fundació a continuar fent tasca de país, defensant la llengua i la cultura catalanes.


JMP 23052022