política
18-11-2022 #253

La CUP es tornarà a presentar a les Eleccions Municipals

253-la-cup-es-presentara-a-les-municipals-1668746783

Després d'unes setmanes de debat intern, la CUP de PsiP ha decidit que es presentarà a les eleccions municipals que tindran lloc el mes de maig del 2023.

×
p>El passat divendres 11 de novembre, la CUP de PsiP va fer pública la notícia. Aquesta serà la quarta vegada que la CUP es presentarà a les eleccions municipals, i consideren que des de l'àmbit municipalista, «són una alternativa imprescindible per a impulsar polítiques d'esquerres que afavoreixin a la majoria de la classe treballadora que viu al poble, a l'hora que serveixen per a fer front a l'emergència climàtica i vertebren alternatives al sistema capitalista que impedeix a la majoria de la població a gaudir d'una vida digna».

La persona que encapçalarà la llista serà en Dani Cama, tal com va passar a les municipals de 2019. En Sergi Guardiola, la Nàdia Tarifa, la Sònia Cama i el Jordi Méndez l'acompanyaran com a cares visibles al capdavant de la llista electoral. Abans de finalitzar l'any tancaran la llista electoral completa i a principis del 2023, faran un acte públic de presentació de la candidatura.


JMP 12112022 | Font: CUP