política
07-06-2022 #249

L'alcalde Lozano defensa al Parlament la protecció de l'espai natural de Gallecs

249-l-alcalde-defensa-gallecs-al-parlament-1654619328
Compareixença al Parlament de Catalunya. [Foto: Aj PsiP].

Compareixença davant la comissió de Polítiques Digitals i Territori en relació a la construcció d'un polígon industrial en aquests terrenys.

×

L'alcalde de Palau-solità i Plegamans, acompanyat d'alguns dels membres de la Plataforma «Cuidem Gallecs, Salvem Palau» i de les tinentes d'alcaldia Eva Soler i Laura Navarro, va donar els principals arguments de l'equip de govern per evitar la construcció d'un nou polígon industrial i que aquests terrenys es declarin Espai Natural Protegit i ha demanat que s'incorporin al Pla especial de l'espai d'interès natural —PEIN— de Gallecs.

Lozano va demanar a tots els grups parlamentaris que es posicionin i que aquest tema es voti en la Comissió de Polítiques de Territori. «Ara tenim l'oportunitat de protegir el territori. Els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans no es mereixen que les entrades al poble estiguin ocupades per polígons industrials. Volem un poble de formigó, o un poble en un entorn verd i agrícola?».

En aquest sentit, l'alcalde es va referir a la situació d'emergència climàtica en la qual ens trobem i que «ens preocupa el projecte de construir un altre polígon en un entorn natural i agrícola, tan important».


JMP 03062022 | Font: Aj PsiP