política
15-11-2023 #264

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, visita la vila

264-joan-borras-visita-palau-1700070406
Fotos: GenCat

Borràs es va reunir amb l'alcalde de PsiP, Oriol Lozano. El delegat també va visitar el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, els entrenaments de l'HC Palau, i la caldera d'energia renovable de biomassa forestal, que dona servei a set edificis del municipi.

×

Continuant la tasca de coneixement del territori, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar Palau-solità i Plegamans, el passat dimecres 8 de novembre, i es va reunir amb l'alcalde palauenc, Oriol Lozano. En el seu pas pel municipi vallesà, el delegat també va visitar els entrenaments de l'Hoquei Club Palau i el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor.

El delegat, acompanyat per Lozano —alcalde i regidor d'Esports— va visitar les instal·lacions del pavelló palauenc i es va reunir amb el president de l'Hoquei Club Palau, Salvador Garcia, per conèixer de primera mà l'activitat de l'entitat. El president va explicar al delegat la història del club, les seves necessitats actuals i els objectius de futur.

En el mateix pavelló, l'alcalde i el president del club van mostrar la caldera d'energia renovable de biomassa forestal que funciona des del mes de març d'aquest 2023. La instal·lació centralitza una xarxa de calor per subministrar l'energia tèrmica necessària per al funcionament de set edificis: l'Escola Josep Maria Folch i Torres —infantil i primària—, l'Escola i l'Institut Marinada, l'Escola Bressol El Patufet, el Pavelló Municipal Esportiu Maria Víctor i l'edifici de la Policia local.

Tot seguit, Borràs i Lozano es van traslladar fins a l'Ajuntament, on es van trobar amb membres del consistori. El delegat va signar el llibre d'Honor i es va reunir amb l'equip de Govern local. Durant la reunió es van tractar temes relacionats amb l'àmbit sanitari i amb l'accés a diferents subvencions.

El delegat es va comprometre a fer seguiment d'aquestes qüestions i traslladar-les als diferents Departaments de la Generalitat.

En finalitzar la reunió, el delegat del Govern i l'alcalde van atendre els mitjans de comunicació.


JMP 10112023 | Font: GenCat

GALERIA

×