política
11-02-2022

Primera reunió de la nova executiva de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC

245-executiva-de-la-federacio-del-v-occ-sud-del-psc-1644572373

El passat dilluns, 5 de febrer, va tenir lloc, a la seu de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC, la primera reunió de l'Executiva, desprès de l'elecció l'anterior dissabte dia 5 de Francisco Aranda com a Primer Secretari de la mateixa.

×

Dins una llista de vint-i-tres persones que pràcticament no ha tingut canvis i que, per tant, continua amb les mateixes línies polítiques —destacant la radical defensa del feminisme i el paper dels petits municipis—, els nous membres pretenen definir la seva línia de treball com una eina per acostar-se encara més, si escau, a la ciutadania per tal d'aconseguir un Vallès Occidental Sud completament socialista.

La 1a Executiva ha pres un seguit d'acords de funcionament intern. Mari Carmen Berenguer —regidora de cultura, joventut i comerç a Polinyà—, ha estat nomenada responsable de l'àrea d'organització i finances; Eva Menor —alcaldessa de Badia de Vallès—, serà la nova portaveu de l'Executiva i responsable de l'àrea institucional i Marc Sanabria —actual Primer Secretari del municipi de Palau-Solità i Plegamans—, responsabilitzarà l'àrea de polítiques públiques. Finalment, David González —actual Diputat del Parlament—, se'n farà càrrec de l'Oficina Parlamentària.

Aquest proper dissabte, 12 de febrer, les agrupacions socialistes de Montcada i Reixac i Ripollet realitzaran una carpa informativa a la ciutat de Montcada per tal de reafirmar el compromís amb la protecció mediambiental de l'entorn del Pla de Reixac.


JMP 09022022 | Font: PSC V Occ Sud