política
04-06-2021

El nou President de la Generalitat visita la vila

238-el-president-aragones-visita-la-vila-1622838011
El President Aragonès signa el llibre d'Honor. [Foto: © M. Monfort].

El MH President de la Generalitat, Pere Aragonès, va visitar Palau-solità i Plegamans el passat diumenge, 30 de maig, coincidint amb la Final a vuit de la Copa d'Europa d'Hoquei Femení.

×

El President va ser rebut per l'alcalde, Oriol Lozano, i la resta de regidors i regidores del consistori. Tot seguit, va signar el llibre d'Honor de l'Ajuntament. Posteriorment, Pere Aragonès va assistir a la Final Europea de Clubs d'Hoquei Femení, que es va celebrar al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. El President va participar en l'entrega de premis i medalles en acabar la final, que va seguir des de les grades acompanyat de l'alcalde Lozano.


Signatura del llibre d'Honor

Segons informa l'Ajuntament, el President Aragonès va escriure al llibre d'Honor: «És un plaer visitar Palau-solità i Plegamans per donar suport a l'esport femení del nostre país, i fer-ho davant la primera setmana des de l'assumpció de la Presidència de la Generalitat de Catalunya».

«Comencem una nova etapa a Catalunya en la que volem portar a terme quatre grans transformacions: la social i econòmica per superar la crisi, la verda per afrontar el canvi climàtic, la feminista per superar el patriarcat, i la democràtica per resoldre el conflicte polític amb l'estat mitjançant l'amnistia i l'autodeterminació», va afegir Aragonès al llibre d'Honor.

Per a cloure l'escrit, el President va finalitzar escrivint que «el govern de Catalunya estarà al costat dels ajuntaments per afrontar aquestes quatre grans transformacions. El meu reconeixement a tot el consistori i a l'alcalde oriol Lozano per la seva tasca i compromís. Al vostre servei. Visca la llibertat!».

Hem de dir que aquesta ha estat la primera visita oficial del MH President de la Generalitat des de que va jurar el càrrec el passat 21 de maig.


JMP 31052021 | Font: Aj PsiP