política
17-03-2020 #224

«Demòcrates» renova la cúpula del seu Comitè Comarcal

224-democrates-renova-la-cupula-del-comite-comarcal-1584449089
Els «Demòcrates» a la reunió de renovació del Comitè Demòcrata Comarcal.
×

Una representació dels voluntaris demòcrates dels diferents municipis del Vallès Occidental es van reunir el passat 2 de març, a Sabadell, per tal de renovar el Comitè Demòcrata Comarcal, sent elegit el palauenc Jordi Serravinyals com a portaveu.

Aquest acte ha tingut lloc en el marc del procés de renovació interna amb vistes a la celebració del 2n Congrés Nacional de Demòcrates de Catalunya, inicialment programat per als propers dies 27 i 28 de març al Teatre Poliorama de Barcelona.

El 2n Congrés debatrà les ponències «La República que volem» i «La via unilateral cap a la independència», així com el posicionament respecte a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, Demòcrates proposen bastir un front comú i transversal de partits i societat civil que porti com a únic punt programàtic fer efectiva la declaració d'Independència amb les corresponents conseqüències. En el cas que això no sigui possible, Demòcrates assumiran la responsabilitat de presentar-s'hi en solitari amb una candidatura pròpia que tingui un caire unitari, transversal i obert, i escollida per i entre la ciutadania mitjançant un procés de primàries obertes.