política
04-06-2021 #238

Demòcrates prepara un esmorzar per la independència

238-democrates-esmorzar-per-la-independencia-1622837908
Jordi Serravinyals i la Diputada Laïlla a l'esmorzar «entre amics».

El passat 29 de maig, Demòcrates va organitzar un petit esmorzar reivindicatiu proindependència que va comptar amb la Diputada al Parlament, Assumpció «Titon» Laïlla, arran de la formació del nou govern de la Generalitat.

×

El portaveu del partit Demòcrates pel Vallès Occidental, Jordi Serravinyals, va organitzar a nivell local un petit esmorzar «entre amics» afins a la independència que va comptar amb les declaracions de la Diputada al Parlament de Catalunya per Demòcrates, Assumpció Laïlla.

Laïlla va declarar durant l'esmorzar que: «Aquesta setmana hem estrenat govern. Un govern que sí vol representar el 52% de la majoria independentista que va emetre el seu vot el 14 de febrer. Però, voler-ho representar no vol dir representar-ho. Això és que, en aquesta legislatura hem de poder fer efectiva la independència. El 52% de la gent que va anar a votar demana independència, no demana una altra cosa. Hem de sortir de la crisi econòmica, sanitària i social, però també hem de caminar cap a la independència que vam guanyar l'1 d'octubre. I Demòcrates som al Parlament per a això: el nostre vot servirà per a fer efectiva la independència».

Assumpció Laïlla, llicenciada en psicopedagogia i diplomada en infermeria, i que al març de 2021 va refermar el seu escò com a Diputada al Parlament, forma part del Consell Nacional de Demòcrates de Catalunya des de novembre de 2015, encara que anteriorment havia format part de Convergència i Unió i d'Unió Democràtica de Catalunya.


JMP 29052021