política
04-12-2021 | 04-12-2021 #243

'Cuidem Gallecs, Salvem Palau' es reuneix amb la CUP al Parlament

243-cuidem-gallecs-al-parlament-de-catalunya-1638624071
Foto: Cuidem Gallecs

Aquesta setmana, la Plataforma «Cuidem Gallecs, Salvem Palau» es va reunir amb el Grup de la CUP al Parlament de Catalunya. Concretament, amb la diputada Montserrat Vinyets, que és qui porta els temes de Territori.

×

A la reunió, la Plataforma va exposar la situació actual referent al desenvolupament del polígon industrial que l'INCASOL pretén desenvolupar a l'espai de Gallecs.

Finalment, Plataforma i CUP van arribar als següents acords:

  • La diputada Vinyets farà una visita a Palau-solità i Plegamans, el proper dijous dia 9, per tal de conèixer in situ la zona afectada pel polígon.
  • Des de la CUP es tramitarà una sol·licitud per a que la Plataforma pugui intervenir a la Comissió de Territori del Parlament i poder exposar de primera mà la problemàtica.
  • Es presentarà una esmena als pressupostos de la Generalitat per tal de retirar la partida destinada a la construcció del polígon.

Properament, «Cuidem Gallecs, Salvem Palau» es posaran en contacte amb els Grups Parlamentaris d'ERC, JxCat i Comuns per tal de fer-los arribar el seu posicionament i demanar-los que donin suport a l'esmena que presentarà la CUP per tal d'evitar el desenvolupament del polígon, o explorar altres alternatives que s'encaminin a aconseguir aquest objectiu.


JMP 04122021 | Font: Cuidem Gallecs