política
10-07-2023 #261

Paco Aranda presenta el cartell socialista per a les Generals

261-cartell-electoral-del-psc-a-les-eleccions-del-23j-1688964572

El primer secretari de la Federació del PSC Vallès Occidental Sud, Diputat al Congrés dels Diputats i número 6 de la llista socialista per Barcelona per als comicis generals del 23 de juliol, Paco Aranda, va presentar el passat dia 6, a la vila, la campanya i el cartell electoral del PSC per a les Eleccions Generals del proper 23 de juliol.

×

El representant socialista va posar en valor, en roda de premsa amb els principals mitjans de comunicació de la comarca, algunes de les polítiques progressistes que «han permès beneficiar a la majoria social d'aquest país». «Es pot constatar el que suposa que hi hagi un govern progressista a Espanya amb el Partit Socialista al capdavant», va destacar Aranda.

Així mateix, va fer una crida a les urnes per tal de seguir amb els drets, la convivència i la prosperitat econòmica i va assenyalar que en aquestes eleccions Catalunya tindrà un paper clau, i va destacar que «sortim a guanyar, perquè tenim el millor candidat, Pedro Sánchez, i la millor candidata, Meritxell Batet».

El diputat va explicar que el 23 de juliol «ens hi juguem molt» i va insistir que aquestes eleccions «van d'avançar o retrocedir, de seguir guanyant drets o perdre drets». «El 23 de juliol cal una gran mobilització per guanyar les pròximes eleccions generals a Catalunya i a la resta d'Espanya», va afegir el diputat.

Aranda va estar acompanyat pel primer secretari de l'agrupació local, Marc Sanabria, així com altres membres del grup municipal i de l'agrupació local.

En aquest mateix sentit, Sanabria va demanar que cap ciutadà o ciutadana de Palau es quedi a casa el proper 23 de juliol. «Cal una mobilització massiva del vot progressista per aturar un govern d'ultradreta que només treballarà per revertir totes les conquestes socials assolides».


JMP 07072023