política
06-05-2023 #259

El PSC presenta els candidats que acompanyaran Marc Sanabria

259-candidatura-del-psc-1683354700
Foto: PSC.

Una candidatura pensada «per recuperar un govern transversal i rigorós», segons la presenta el Partit dels Socialistes.

×

El passat 28 d'abril, el Teatre de la Vila va acollir la presentació oficial dels candidats que acompanyaran el cap de llista socialista, Marc Sanabria, a les properes eleccions municipals.

Recordarem que al novembre de l'any passat, el PSC va fer la presentació oficial de Sanabria com a candidat a l'alcaldia. En aquesta ocasió, es va presentar al nou equip, que comptarà amb gran part dels membres del grup municipal actual, sumat a figures transversals que han tingut un paper rellevant en l'esfera política local dels darrers anys, així com representants del teixit social de la ciutat. En paraules del mateix Sanabria, «es tracta d'una candidatura integradora, per recuperar el projecte de vila pròspera, segura, amb carrers nets i amables defensat pel PSC a Palau».

A l'acte, es va definir aquest equip com a una candidatura que defensa un municipi «governat amb rigor, responsabilitat i solvència». Sanabria va destacar que «hem de ser un exemple de prosperitat i creixement sostenible, on la neteja i el manteniment dels asfalts i voreres siguin una prioritat, amb equipaments al dia i amb un reforç de la seguretat als barris per acabar amb els robatoris i les ocupacions il·legals».


JMP 02052023 | Font: PSC