política
30-05-2022

El Grup Municipal Primàries convoca una assemblea local oberta a la ciutadania

249-assemblea-local-de-primaries-1653895699

Anàlisi de la feina feta fins ara, valoració del present de la formació, estudi i decisions sobre el futur de l'ens polític van ser els punts a tractar en l'assemblea oberta.

×

L'Auditori de Can Cortès va acollir, el passat 23 de maig, l'Assemblea Local Oberta que el Grup Municipal Primàries, liderat actualment per la regidora Núria Solà, va convocar per tal d'analitzar la feina feta, des de la seva formació fins ara. A més, es va parlar de la situació actual del grup i de l'enfoc i possibilitats de cara al futur.

L'assemblea es va realitzar en un ambient amb «bona sintonia». Tanmateix, però, la Coordinadora Local actual va anunciar que el grup no es tornarà a presentar a les Eleccions Municipals de l'any vinent i va animar altres futurs candidats i candidates per tal de continuar i renovar el projecte en curs.

Des de la Coordinadora Local es va fer una crida i una aposta per la continuïtat del projecte i del camí recorregut fins ara, perquè «som poble: participem, reivindiquem, compartim, contribuïm, expressem, parlem, escoltem, col·laborem, aportem, condemnem, exigim, socialitzem, recordem analitzem, vivim...».


JMP 24052022