opinió
17-07-2020 #220

L’Associació de Veïns de Can Cortès informa:

220-associacio-de-veins-de-can-cortes-1573800294
Patis mitjaneres entre els carrers Arq. Torres Clavè i Arq. Sert.

Una vintena de veïns de Can Cortès, vam assistir al passat Ple del 30 d’octubre per reclamar respostes a diferents instàncies pendents.

Referent a la núm. 14738 de 22/08/2019, on demanàvem fer mesurament sonors del so dels actes de la Festa Major per tal de comprovar si estan per sobre del límit que marca la llei, ens van dir que ja els van fer i que ja els van explicar en roda de premsa posterior —a la que no vam ser convidats—, i que algun dia ja ens els ensenyaran.

Referent a la núm. 15000 de 28/08/2019, ens van dir que ja han donat avís als tècnics per a què és vagin a mirar aquests embassaments que és produeixen quan plou.

Referent a la núm. 15073 de 30/08/2019, on demanàvem veure l’informe tècnic de suspensió de límits de emissions de sorolls per a la Festa Major, com és preceptiu per llei, se’ns va dir que no el tenen i que mai no els fan,… esperem que no sigui cert.

Referent a la núm. 15335 de 06/09/2019, on demanàvem reunió amb el Sr. Batlle i els tècnics municipals per mirar d’arreglar el tema de rebaixar la perillositat de la circulació actual al carrer de Folch i Torres, fent un tercer ressalt i retornar-lo a una única direcció, així com donar solució als esquelets de les 8 cases mitjaneres que, des de fa 13 anys, amenacen ruïna i són un cau de brutícia i insectes que molesten als veïns i degraden el barri. Ens van dir que ens conviden a una reunió per al proper dia 18 de novembre per tal de tractar aquestes temes, havent fet abans, una defensa aferrissada de la doble direcció del carrer Folch i Torres, defensa d’una modificació de la que ells no van participar perquè se la van «colar» per decret d’alcaldia els anteriors gestors, i ara que lo fàcil per a ells seria donar resposta positiva a la reclamació dels veïns, al·legant que això va ser una arbitrarietat de l’equip anterior, prefereixen mantenir una situació extremadament perillosa que és va fer sense el consentiment dels veïns.

Confiem en saber-nos explicar amb la precisió adequada per fer entendre la evidència i necessitat de solucionar definitivament les qüestions esmentades.


Junta de l’AVV de CAN CORTÈS

comparteix la notícia...