esports
17-04-2020 #225

El Departament d'Esports de l'Ajuntament crea uns vídeos per practicar exercici físic durant el confinament

El passat 3 d'abril, el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va crear una sèrie de vídeos per a oferir als veïns i veïnes de la vila exercicis físics que poden practicar aquests dies de confinament. Aquests vídeos s'han creat específicament amb la voluntat de fomentar l'activitat física entre els diferents grups d'edat.

Els monitors i monitores dels cursos que es realitzen al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, van editar una sèrie de vídeos amb classes dirigides per a grups de diferents edats: des de nens i nenes fins a gent gran.

Cada divendres s'actualitzarà la pàgina i es publicaran nous vídeos amb exercicis per posar en moviment el cos i mantenir-nos actius. D'aquesta manera, des de l'Ajuntament es vol commemorar els Dies Mundials de la Salut i l'Activitat Física que, a priori, es celebraven els dies 6 i 7 d'abril i que, per la situació actual, no s'ha pogut realitzar cap activitat relacionada en espais oberts.

A més, el dijous 9 d'abril a les 18 hores es va poder connectar en directe amb la monitora Diana Rodrigo Cervera en el seu canal d'Instagram @rodrigocerveradiana i fer una classe dirigida: Equilibra't: Moviments de control postural i enfortiment de core. També, el dijous 16, amb la classe dirigida: Equilibra't: Moviments de control postural i estiraments.

Pots mirar els vídeos a la pàgina web practica esport i fes salut durant el confinament que s'ha creat i a la que pots accedir des del bàner situat a la part dreta de la web municipal: www.palauplegamans.cat.

Els vídeos creats fins al moment:

comparteix la notícia...