Jazmin i Liam Arjona, medalles de Bronze a la Supercopa Absoluta

219-jazmin-i-liam-arjona-medalles-de-bronze-1571375724
Els medallistes de la Supercopa de Catalunya Absoluta. [Foto: J. Aixàs].
×

Darrera prova de la categoria absoluta abans de la disputa del Campionat de Catalunya Absolut el proper 26 d’octubre: les Llars Mundet van acollir el passat dissabte la Supercopa de Catalunya, una competició més del circuit sènior a nivell català i classificable per a la Fase Sector Est que tindrà lloc el 9 de novembre a València.

Malgrat que va ser la primera comtessa de la temporada en categoria absoluta, cal tenir en compte que es tracta d’una categoria en què el calendari de competicions coincideix amb l’any natural, de manera que aquesta va ser una de les darreres proves abans que amb la disputa del Campionat de Catalunya quedi tancada la llista de convocats a la Fase Sector.

Jazmin Arjona va competir a la categoria de 57Kg i va realitzar quatre lluites, de les quals nomes va perdre la semifinal. Aixi lluitant per la medalla de Bronze, la qual va guanyar. Per altra banda, el seu germa Liam Arjona va competir a la categoria de 66 Kg, tot i sent encara junior va competir en una categoria superior. En la qual va perdre nomes la semifinal i va lluitar per la medalla de Bronze, la qual va guanyar. Altres judokes del seu club Cerdanyola Gym Valles, van quedar en bons llocs i medallistes.

La cita va comptar amb una alta participació, especialment de judokes encara en edat sub21 o, fins i tot, cadet, que no van voler perdre l’oportunitat per poder posar a prova els judokes més veterans i evidenciar el relleu generacional en el judo català.