esports
17-03-2020 #224

Jazmín Arjona, medalla de plata en el 47è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - Supercopa d'Espanya

224-jazmin-arjona-plata-en-el-trofeu-internacional-ciutat-de-barcelona-1584447318
Jazmín Arjona amb les altres guanyadores al podi.

Al voltant de 250 judokes es van citar el passat dissabte 29 de febrer a la ciutat comtal per prendre part a la 47a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

El Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron va acollir, un any més, esportistes vinguts d'arreu d'Espanya, Andorra, Itàlia i Gran Bretanya; a la cita de més nivell que es celebra a Catalunya i que, enguany, va tornar a rebre la categoria de Supercopa d'Espanya i per tant, de prova puntuable per al rànquing estatal.

Jazmín Arjona, la nostra competidora de Palau-solità i Plegamans, que competeix amb el Club de Judo Gym Vallès, de l'entrenador David Soriano, va guanyar la Medalla de Plata en aquest important Trofeu de Judo.

Des de les 9h i fins a les 15h, l'activitat a la capital catalana va ser frenètica i combats d'alt nivell i emoció es van anar succeint en els 5 tatamis disposats a les instal·lacions barcelonines.

La delegació amfitriona va aconseguir pujar 10 cops al podi.

David Ozbetelashvili a +100 kg va ser l'únic que ho va fer al primer esglaó del podi.

Eduard Shtefanesa a -60 kg, Jazmín Arjona a -57 kg i Marta Anton a +78 kg van fer-se amb les medalles d'argent.

Els bronzes van ser per a Eduard Xargay a -73 kg, Pol Menchaca a -81 kg, Sergi Salas a -100 kg, Miquel Àngel Díaz a +100 kg, Paula Roset a -52 kg i Eveline Delbaen a -57 kg.

Catalunya va quedar en quarta posició del medaller, per darrere de França, València i Madrid.

comparteix la notícia...