esports
31-10-2022 | 26-11-2022 #253

Jazmín Arjona es proclama campiona de Catalunya de Judo 2022

253-j-arjona-campiona-de-catalunya-de-judo-1667200813

Amb aquesta fita, la palauenca representarà a la Selecció Catalana de Judo en la Fase Sector del Campionat d'Espanya.

×

El passat 8 d'octubre, el CEM Mundet de Barcelona va aplegar uns 160 judokes de tot el territori català per disputar el Campionat de Catalunya en la categoria Sènior.

Els guanyadors d'aquesta prova es classifiquen per a la Fase Sector del Campionat d'Espanya, que es realitzarà el proper 19 de novembre a València. Aquesta fase és classificatòria per al Campionat d'Espanya, que es disputarà el 3 de desembre.

La judoka palauenca, Jazmín Arjona — -57 Kg—, en representació del club Cerdanyola Judo Vallès, va guanyar la medalla d'Or al CEM Mundet, i es va proclamar Campiona de Catalunya de la temporada 2022. A més, aquesta victòria permetrà a la judoka representar a la Selecció Catalana de Judo en la Fase Sector del Campionat d'Espanya.

JMP 20102022 | Font: J Aixàs