empresa
17-07-2020 #228

Unika Beer celebra un primer aniversari ple d'èxits

228-primer-aniversari-d-unika-beer-1594962203
×

Unika Beer, la jove cervesera de Caldes de Montbui, ha fet el seu primer aniversari, complint el seu principal objectiu: el de fabricar una cervesa «única, la cervesa que t'enamora», de qualitat i amb el 100% d'ingredients naturals i «pensada per agradar a consumidors exigents que busquen tenir una experiència Prèmium», tal com diu el CEO de la cervesera, Jordi Canet.

Cal recordar que, el passat mes de març, Unika Beer va rebre la medalla de plata al Barcelona Beer Challenge 2020, el principal concurs cerveser del sud d'Europa —tal com vam publicar a la revista #225 d'abril, en format digital—.

Canet, juntament amb la responsable de Marketing, Elisenda Marfà, ens han explicat que «l'aventura d'unika va començar realment el dia que es vàrem enamorar; de la nostra pròpia història d'amor, neix el somni per trobar la cervesa unika, la cervesa que t'enamora des del primer dia i que persisteix al pas del temps, i aquest somni, es fa realitat el juny 2019 quan després de dos anys de múltiples proves i prop de 200 tastos a diferents panells de consumidors, trèiem al mercat dues cerveses excepcionals, unika ORIGINAL i unika DOBLE».

Unika Beer, compromesa amb el medi ambient, ha escollit, per a la seva ampolla de 33 cl, un etiquetatge amb paper natural certificat FSC ™, el disseny del qual ha anat a càrrec de l'agència barcelonina Assai Comunicació.

En només un any, unika es fa un lloc a les cartes de més de 200 importants restaurants, bars, cocteleries i fins a 50 botigues especialitzades. Des del seu llançament, juny l'any passat han venut ja 40.000 ampolles, patint una parada important per la covid-19. Ja són diversos restaurants de prestigiosos cuiners que la tenen en la seva carta, com Pur de Nandu Jubany [Barcelona], el restaurant Follia d'Albert Ventura [Sant Joan Despí], Mirko Karturan [Caldes de Montbui], o Hotels 5 estrelles, com el Can Bonastre Wine Resort [Masquefa].

Unika, és sinònim d'una cervesa feta sense presses, de forma tradicional, amb aromes i sabors ben integrats, amb una entrada en boca fàcil i un retrogust equilibrat que persisteix. És una cervesa no pasteuritzada i que, per tant, manté les propietats organolèptiques de la cervesa acabada d'elaborar, molt ben filtrada amb materials no perjudicials per a la salut, fins a obtenir una cervesa ben cristal·lina. En definitiva, un excel·lent producte que combina amb la millor experiència gastronòmica.