empresa
04-09-2021 #240

Guia de maridatge amb una cervesa Unika

240-maridatge-amb-cervesa-unika-1630746527

La cervesera de Caldes «Unika Beer» ha preparat una guia de maridatge i acompanyament de plats per a les diferents varietats de les seves cerveses.

×

La definició de maridatge dins el món de la cervesa i la gastronomia, correspon com el seu nom indica, al procés de casar un aliment amb un tipus de cervesa determinat i en el que l'aliança que s'estableix, tots dos hi surten guanyant produint una gamma de sensacions que van de la més simple a les veritablement inoblidables.

No és fàcil maridar dos elements amb tants matisos i tan variants com les cerveses i els aliments, ni existeixen regles, ni raonaments tècnics que expliquin per què moltes combinacions poden ser meravelloses. Encara i així, Unika Beer ha preparat uns quants suggeriments seguint els criteris:

  • Que els sabors de la cervesa no sobresurtin sobre els del menjar i viceversa.
  • Que hi hagi un equilibri entre aromes i sabors. La cervesa pot equilibrar el sabor o l'aroma més potent del plat.

Acompanyaments amb Unika ORIGINAL i Unika KOLIAKOS

  • Plats en què hi dominen els àcids
  • Plats picants on la cervesa ens ofereix la contraposició a la sensació del picant produint un refrescant alleujament
  • Cuina Oriental
  • Tapes en general
  • Peixos i Marisc
  • Carns
  • Ous servits amb el rovell líquid

Acompanyaments amb Unika DOBLE

  • Plats greixosos en què la cervesa ens ajuda a netejar el paladar
  • Formatges
  • Peix blau
  • Verdures
  • Plats amb xocolata

JMP 31082021