Guia de maridatge amb una cervesa Unika La cervesera de Caldes «Unika Beer» ha preparat una guia de maridatge i acompanyament de plats per a les diferents varietats de les seves cerveses. × La definició de maridatge dins el món de la cervesa i la gastronomia, correspon com el seu nom indica, al procés de casar un aliment amb un tipus de cervesa determinat i en el que l'aliança que s'estableix, tots dos hi surten guanyant produint una gamma de sensacions que van de la més simple a les veritablement inoblidables. No és fàcil maridar dos elements amb tants matisos i tan variants com les cerveses i els aliments, ni existeixen regles, ni raonaments tècnics que expliquin per què moltes combinacions poden ser meravelloses. Encara i així, Unika Beer ha preparat uns quants suggeriments seguint els criteris: Que els sabors de la cervesa no sobresurtin sobre els del menjar i viceversa. Que hi hagi un equilibri entre aromes i sabors. La cervesa pot equilibrar el sabor o l'aroma més potent del plat. Acompanyaments amb Unika ORIGINAL i Unika KOLIAKOS Plats en què hi dominen els àcids Plats picants on la cervesa ens ofereix la contraposició a la sensació del picant produint un refrescant alleujament Cuina Oriental Tapes en general Peixos i Marisc Carns Ous servits amb el rovell líquid Acompanyaments amb Unika DOBLE Plats greixosos en què la cervesa ens ajuda a netejar el paladar Formatges Peix blau Verdures Plats amb xocolata JMP 31•08•2021