empresa
18-10-2019 #219

LAUNCH 2019, «Feria Profesional de Equipamiento y Maquinaria»

219-launch-2019-1571376353

Les instal·lacions de Launch Ibérica, a Palau-solità i Plegamans acollirà el proper 16 de novembre, la fira «Feria Profesional de Equipamiento y Maquinaria LAUNCH 2019». L’empresa organitza l’esdeveniment amb la col·laboració dels gremis provincials i de les companyies Establiments Olympia [Girona], Emms, Lausan, Oliva Hermanos i RADSA [Barcelona], i TARRACOIL [Tarragona].

Durant la fira, el taller podrà obtenir informació i veure sobre el terreny les característiques dels productes i serveis Launch, com els alineadors de direcció, analitzadors de gasos i fums, cabines de pintura, comprovadors de bateries, fuita i cambra tèrmica, equips de diagnosi, oscil·loscopis i dispositius telemàtics, sistemes de calibració ADAS, equilibradores i desmuntadores, estacions d’aire condicionat, de neteja i canvi d’oli ATF i elevadors de 2/4 columnes i tisora.

El visitant podrà rebre informació sobre les últimes tendències i novetats del sector en equipaments. A més, podrà assistir a demostracions i ponències sobre les últimes tecnologies.

La superfície d’exposició comptarà amb més de 1.000 m2, on s’habilitaran 6 zones pràctiques de demostració de producte, i 2 aules de formació.

Entre les demostracions programades, diagnosticar i calibrar Radar i càmeres ADAS, canvi d’oli AFT de canvi automàtic, alineador Touchless i diferències amb un de 3D.

Entre les ponències, com fer correctament el manteniment d’un canvi automàtic, el cotxe connectat: amenaces i oportunitats per al taller, «pass thru» —complement cada vegada més necessari—, i el negoci per al taller de calibració sistema ADAS. L’entrada a la fira serà gratuïta, sota inscripció prèvia a www.launchiberica.com/feria2019, que finalitzará el proper 18 d’octubre.

comparteix la notícia...