empresa
18-10-2019 #219

Car-Avant Catalunya introdueix la marca Sinnek a Barcelona

El distribuidor especialitzat en pintures i annexes, Car-Avant Catalunya, amb seu a Palau-solità i Plegamans des de finals de 2018 i que compta amb unes instal·lacions de 500 m2 amb magatzem, laboratori de color, oficines i àula de formació; amb un equip, dirigit per Antoni López, amb més de 20 anys d’experiència en diferents distribuidors de pintures, introdueix l’empresa de pintures basca Sinnek al mercat català, ampliant així la seva zona de cobertura. La presentació de Sinnek va tennir lloc a Montmeló, al Circuit de Catalunya, on van replegar tallers clients de Car-Avant Catalunya.

La zona d’influència de Car-Avant Catalunya inclou Barcelona, Lleida i Tarragona. L’objectiu de la introducció de Sinnek és l’oferiment d’un servei integral als tallers de xapa i pintura, sempre amb el recolzament tècnic i comercial de la companyia Sinnek, amb seu a Guipozkoa.

Antoni López, gerent de Car-Avant, va comunicar als assistents a l’acte que la seva empresa és «jove, però amb personal que compta amb una dilatada trajectòria i experiència».

D’altra banda, el director comercial de Sinnek va explicar alguns dels valors diferencials de la marca. Actualment, Sinnek te 20 distribuidors a Espanya i presència en diferents mercats a Europa, Estats Units i Centreamèrica. A més, la marca està col·laborant amb «Centro Zaragoza» i «Cesvimap». Entre els principals productes de la marca destaca la sèrie W6000.

comparteix la notícia...