activitats
17-03-2020 #224

Activitats de l'Associació Pessebrista

Ja hem encetat la nova temporada, la 38a, amb l'Assemblea General Ordinària de socis, que és el que marca el final d'una temporada i l'inici de la següent. Aquest any s'ha fet el divendres 6 de març. L'assistència va ser molt nombrosa ja que el pis de dalt de Can Malla va quedar ben ple. S'hi va aprovar el programa base de la temporada i també uns tallers de diferents tècniques pessebrístiques que estem preparant, les sortides per fer visites culturals, la millora de les instal·lacions, els comptes, i la distribució d'espais per l'exposició de pessebres d'aquest any.

També cal destacar que ja ha començat, amb bona afluència, la nova activitat que és una aula oberta de manualitats dirigida a nens i nenes de 8 anys en endavant que es farà els dimecres a la tarda, a Can Malla, a partir del 4 de març fins el 17 de juny amb l'objectiu de que s'ho passin molt bé fet modelatge amb pasta de paper, materials reciclats, pintures, figures etc. Si algú de gran s'hi vol apuntar, també serà benvingut.

Ara ja estem en plena desmuntada de l'exposició i ja hem començat el preparatius de la construcció de la nova carrossa per Sant Isidre, si es que es fa la festa, o si no, ja trobarem la manera de presentar el muntatge que volem fer. També tenim preparada, per al diumenge 19 d'abril, una sortida cultural en autocar per conèixer el llegat modernista de Reus i visitar el museu del pessebre de Montblanc, ja totalment acabat.

Aquest diumenge 15 de març, com a primera activitat de la temporada, oferta a tothom, teníem preparada, com cada any, la Calçotada Popular a la que ja s'hi havia inscrit una molt nombrosa assistència.

Però malauradament ens hem vist obligats a suspendre-la temporalment per indicacions de prevenció en front del coronavirus que ens han arribat del Departament de Salut i han estat adoptades pel nostre Ajuntament. Ha estat una pena però, no hi podíem fer res més. En cas de que puguem fer-la més endavant ja informarem.

Com podeu adonar-vos, la feina no és poca, però ens agrada poder oferir activitats relacionades amb l'activitat artística i cultural a tots els que ens hi vulguin acompanyar.

No ho dubteu, us hi podeu afegir, ens ho passem molt bé.


Properes activitats

Dimecres Pessebrista:

Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla [excepte festius i mes d'Agost]

>MARÇ

Aula Oberta de Manualitats

Dimecres 4, 11, 18 i 25 de 17,30 a 19,30h.

Per a Nens i nenes partir de 8 anys. Preu 5€ mènsuals. Inscripcions a l'email: «pessebrepalau@gmail.com».

Places limitades

ABRIL

Aula Oberta de Manualitats

Dimecres 1, 15, 22 i 29 de 17,30 a 19,30h.

Sortida cultural en autocar per visitar el modernisme de Reus i el museu del pessebre de Montblanc

Sortida de Can Cortès a les 7,45 del matí.

Preus: socis 32€, no-socis: 38€, nens fins 8 anys: 20€.

Inscripcions a l'email: «pessebrepalau@gmail.com», i al telèfon 671 927 275.

Places limitades

Per informar-vos d'aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.

Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.

comparteix la notícia...