activitats
18-10-2019 #219

Activitats de l’Associació Pessebrista

Curset de l’Escola de Pessebrisme 2019

El curset avança a bon ritme amb una participació mes nombrosa en ell grup dels adults que no pas en el grup dels més joves. Com cada any, si el participant vol, els diorames que es construeixen durant el curset i que assoleixin el nivell de qualitat esperat s’exposaran a la 37a mostra de diorames.

Trobada de Pessebristes a Vilassar de Mar

La trobada anual que fem els pessebristes de Catalunya i Balears, aquest any ha estat al Maresme, en concret a Vilassar de Mar.

Més 200 pessebristes de 36 entitats vinguts d’arreu del Països Catalans ens vam reunir a aquest municipi que, amb tot i que no te una llarga tradició pessebrista, si que te una Associació molt activa que ha organitzat una trobada amb la col·laboració de moltes altres entitats culturals d’aquest municipi que va ser molt interessant.

La festa va seguir el format tradicional destacant les actuacions de grups locals de música, teatre, cant coral i festes populars. Es va acabar en un dinar de germanor en el que es va fer la presentació de la trobada del proper any 2020, que es farà a Terrassa.

37a Exposició de diorames a Can Malla i activitat al màxim

Com cada any, a aquestes dates, ha començat ja l’etapa en que els pessebristes de Palau tenim més feina en preparar els diorames per l’exposició que inaugurarem el proper 8 de desembre, i també per anar posant a punt les activitats habituals de l’entitat durant aquesta època de l’any: el curset de l’Escola de Pessebrisme, la preparació de diorames per a altres entitats, una nova publicació del Grèvol i, sobre tot, les diverses i variades novetats que aquet any volem mostrar a Can Malla.

També hem començat ja les tasques d’organització, del Patge reial i el Tió a Can Malla i de la botifarrada i el brou del a vigília de Reis que organitzem, cada any, a Can Cortès.

Tot ho fem la il·lusió renovada per oferir una exposició que agradi molt, cada any més i que sigui visitada per moltíssima gent.

span class="regular">Sobretot, no us la perdeu, Ah!!, i ajudeu-nos a fer-ne difusió!

Properes activitats

Dimecres Pessebrista:
Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla [excepte festius]

Curset 2019 de L’Escola de Pessebrisme
Divendres a la tarda fins el 29 de Novembre
HORA: 17:30 a 20:00 h a Can Malla. Dos grups: Nens i Adults.

37a exposició de diorames a Can Malla
Del 8 de Desembre de 2018 fins el 12 de gener de 2019.

Per informar-vos d’aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.

Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.

comparteix la notícia...