activitats
16-09-2019 #218

Activitats de l’Associació Pessebrista

37a Exposició de Diorames

Amb tot i que l’agost és, en general, un mes de menor activitat, aquest estiu a Can Malla, per poder encarar amb força l’etapa més compromesa de l’any, s’ha fet molta feina. Molts pessebristes aprofitem el major temps disponible per avançar en la construcció dels diorames que presentarem a la propera exposició, ja que la feinada que ens espera a partir de setembre és gran.

Un fet molt destacable d’aquest mes d‘agost ha estat la visita a Can Malla de la regidora de Cultura i Patrimoni, Eva Soler i del regidor de Festes, i medi ambient Jordi Plaza que hi van venir acompanyats de diversos tècnics municipals. En la visita vam poder presentar-los a fons tota la nostra activitat, mostrar les instal·lacions i també de poder parlar de les reformes i millores encara pendents per fer. Creiem que va ser una reunió molt profitosa.

Però el setembre ha arribat i l’activitat augmenta continuem treballant en les innovacions que volem presentar a l’Exposició, en el propis diorames i fragments, en la millora de les instal·lacions i en el curset de Pessebrisme.

Curset de l’Escola de Pessebrisme

Aquest any, el curset de Pessebrisme ha començat el divendres 13 de setembre i es pretén acabar el 23 de novembre.

Com sempre l’objectiu d’aquest curset es passar-ho be tot fent pessebres. Per això en fan ds grups:

  • El que és per a nens i nenes, s’enfoca el curset des de un vesant més lúdica, intentant que construeixin el seu propi diorama com un joc, encara que el nivell tècnic sigui menys elaborat.
  • I l’ altre, de cara els més grans, prioritzant la vesant més artística, practicant tècniques més elaborades en els diorames però de manera que també ens ho passem bé experimentant-les.

Tots el diorames que s’acabin, durant les 10 setmanes del curset es podran veure a la 37a Exposició que inaugurarem el 9 de desembre, diumenge.

Si algú mes encara s’hi vol apuntar podeu passar per Can Malla un dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda per poder-vos informar en detall i saber si encara queda alguna plaça disponible pel curset d’ aquest any.

Properes activitats

Dimecres Pessebrista:

Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius i mes d’ Agost)

Curset 2019 de L’Escola de Pessebrisme

Divendres a la tarda des del 13 de setembre fins el 29 de Novembre

HORA: 17:30 a 20:00 h a Can Malla. Dos grups: Nens i Adults.

Places limitades i per estricte ordre de matriculació.

Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats.

Preu: 18€, Socis; 25€, No-socis; Quota anual Associació: 12€ (familiar)

49a Trobada de Pessebristes de Catalunya a Vilassar de Mar

Diumenge 29 de Setembre, tot el dia.

Per informar-vos d’aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.

Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.

comparteix la notícia...