activitats
25-08-2019 #217

Activitats de l’Associació Pessebrista

La Activitat a Can Malla no afluixa

Després de la primera part d’aquesta temporada 2019-2020 en la que hem aconseguit unes importants millores per a la casa de Can Malla, tant de fora com de dins: arrebossat i pintat de façanes, l’acera perimetral, l’escala de l’altell, la reforma a fons de la secretaria, la millora de les portes d’entrada de la casa, etc., ha arribat l’hora de començar a prepara-ho tot per a la propera exposició, que serà la que fa 37.

Aquesta feina ha començat amb molta força a la jornada de treball que vam fer el passar dissabte 6 de juliol en que uns 30 socis organitzats en equips de treball vam posar a punt la sala on s’han d’exposar els diorames de l’escola de pessebrisme, van reorganitzar les aules de formació per al curset, la reubicació de tot el material que es guarda a l’altell i també es van començar les reformes de dues sales del pis superior en el que també hi volem presentar forces novetats: En una hi volem presentar un nou diorama de molt grans dimensions que ocupa tota una sala, al vestíbul hi exposarem la nostra particular «Catalunya en Miniatura» i a l’altre, la del diorama mòbil, en el que hi estem preparant tres nous diorames amb un motiu molt especial que fa referència al personatge Massagran en la versió «còmic» que va tant promoure en Ramon Folch i Camarasa que ens va deixar a principis d’aquest any.

En aquesta mateixa jornada que es va acabar amb un dinar de germanor es va fer la presentació del núm. 31 del nostre butlletí «El Grèvol».

El proper 13 de setembre comencem el curset 2019 de l’Escola de Pessebrisme

En faran dos grups; un per a nens i nenes i un altre per adults.

Tots dos amb un doble objectiu. El primer passar-ho bé tot practicant una activitat artística.

I el segon, construir un diorama que pugui ser exposat a la 37ena exposició que inaugurarem el proper 8 de desembre.

L’objectiu és que els participants vengin que fer pessebre és una activitat divertida i entretinguda, que estimula la observació, el treball en equip, la tenacitat i la paciència, desenvolupa la creativitat, la sensibilitat i el gust estètic, promou el reciclatge i genera un espai educatiu que engloba, el disseny i diverses tecnologies com electricitat, construcció, fusteria, pintura, etc.

I tot això ho enfocarem de forma diferent en funció de l’edat, l’experiència artística prèvia i l’interès de cada participant al curset.

Les places son molt limitades i ja tenim un bon nombre de pre-inscripcions.


Properes activitats

Dimecres Pessebrista:

Tots els dimecres de 18:30 a 20:00 h a Can Malla (excepte festius i mes d’ Agost)

Curset 2019 de L’Escola de Pessebrisme

Divendres a la tarda des del 13 de setembre fins el 29 de Novembre

HORA: 17:30 a 20:00 h a Can Malla. Dos grups: Nens i Adults.

Places limitades i per estricte ordre de matriculació.

Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats.

Preu: 18€, Socis; 25€, No-socis; Quota anual Associació: 12€ (familiar)

Per informar-vos d’aquestes activitats ho podeu fer contactant per correu electrònic «pessebrepalau@gmail.com», o passant per Can Malla el dimecres entre 2/4 de 7 i 8 de la tarda.

Per saber totes les activitats que fem habitualment, també poden entrar a la nostra pàgina web: www.pessebrepalau.cat.

comparteix la notícia...